XS
SM
MD
LG
XL
 • OM Yoga & Lifestyle, брой 11

OM Yoga & Lifestyle, брой 11

 • Цена(при On-Line покупка): 6.00 лв

    Любов – това е темата на новия брой 11 на списание OM Yoga & Lifestyle, който вече е на пазара.

    „Йога е любов. Наистина. Затова нямаме търпение да споделим с вас това специално издание“, казва главният редактор Нина Сотирова.

    В новия брой за красивата промяна, която внася в живота ѝ философията на йога, разказва Светла Иванова. Йога учител, писател, певица, тя е лице на корицата на OM Yoga. „Попътен вятър има винаги, когато следвам пътя на сърцето“, споделя Светла Иванова в интервю за „Йога промени живота ми“. Приближаваме се до висшето разбиране за любовта, когато присъстваме изцяло – това е отправната точка в рубриката „ОМ среща“, в която гост е Тодор Захариев (свами Вивекамурти), председател на Българска Йога Асоциация.

    Към сърдечния център – анахата, тантра йога и творящата сила на любовта насочваме поглед в специалната поредица на броя. Грижата за себе си е на фокус и в традиционните рубрики за йога вкъщи, ароматерапия и здравословно хранене. И още: представяме йога тенденциите за 2019 г., разказваме какво означават 10 000 часа практика, за финал се отправяме на далечни пътешествия до Тайван и Индия.

    Очакват ви още много вдъхновяващи теми и срещи в OM Yoga & Lifestyle, най-популярното списание за йога в света и в България.

Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • OM Yoga & Lifestyle
 • Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица OM Yoga & Lifestyle
  Страници 98
  Размери 0.220kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Списания /  Здраве и спорт /  Lifestyle / 
  Код: 927.017
  ISBN/Barcode: 9772603285009
  Производител: Йога Медия ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка