XS
SM
MD
LG
XL
 • OM Yoga & Lifestyle, брой 10

OM Yoga & Lifestyle, брой 10

 • Цена(при On-Line покупка): 6.00 лв

    Списание OM Yoga & Lifestyle празнува 1 година с празничен брой 10 и специална тема – Будност.

    „Здраве с йога“, „Баланс“, „Медитация“, „Женската енергия“, „На път“ са само част от темите на фокус в изданието, чийто първи брой зарадва българските читатели през декември 2017. И още от равносметката за изминалата 1 година: над 400 статии, посветени на йога като начин на живот; над 50 интервюта с вдъхновяващи йога преподаватели, утвърдени у нас и в чужбина; анализи и коментари от над 30 български автори; многобройни вълнуващи срещи и истории от първо лице за промяната, до която неизменно води йога; 4 издания на Съботно Йога Ателие и участия в редица тематични форуми; и най-вече – безценната подкрепа на читателите на OM Yoga, споделена на страниците на списанието и във Facebook. 

    Всеки следващ брой затвърждава концепцията на българския екип на OM Yoga & Lifestyle да представя качествено авторско съдържание, отвеждайки по пътя на хилядолетната мъдрост на йога. През призмата на ключовата тема „Будност“ специалният празничен брой 10 обединява есенцията на натрупаната опитност от изминалата година и вдъхновението за следващата – с осъзнаване на присъствието ни, с благодарност за уроците, с радост за всяко ново начало.

    Празничното настроение на страниците на списанието допълва рубриката „Ароматерапия“, в която откриваме как да сътворим ароматни подаръци за най-близките си. Акцент в поредицата за релаксиращи практики са 10 ефективни съвета как да бъдем във форма през новата 2019 г. Детайлна йога практика за празничен тонус и релакс представя рубриката „Йога вкъщи“, а поредицата за здравословно хранене предлага вкусни рецепти за коледното меню.

    Търсете специалния празничен брой 10 на OM Yoga & Lifestyle!

Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • OM Yoga & Lifestyle
 • Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица OM Yoga & Lifestyle
  Страници 98
  Размери 0.220kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Списания /  Здраве и спорт /  Lifestyle / 
  Код: 927.016
  ISBN/Barcode:
  Производител: Йога Медия ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка