XS
SM
MD
LG
XL
 • Официален курс на Adobe Systems - Adobe Muse CC

Официален курс на Adobe Systems - Adobe Muse CC

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Брайън Ууд
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 420
Изучете "Adobe Muse CC" от самата основа и създайте реагиращи уебсайтове, като използвате най-новите Web стандарти, без да пишете код. Започнете с планирането на проекта си, като използвате карта на сайта и главни страници. Проектирайте реагиращите си страници и добавете взаимодействие чрез бутони, връзки, уебджаджи и много други, като проверявате проекта си при различни размери на екрана, докато работите. Накрая, публикувайте сайта си чрез "Adobe Hosting" (Business Catalyst) или стандартно поместване в Web, и се научете как да експортирате съдържание, оптимизирано за Web (HTML и др.)

"Официален курс на Adobe Systems" - световната бестселърна поредица от практически самоучители за софтуер ви позволява да научите бързо и лесно функциите на съответния програмен продукт на "Adobe". Тя ви предлага това, което не може да предложи никоя друга книга или програма за обучение - официален учебен курс от "Adobe Systems Inc.", разработен от експертите на "Adobe".

"Adobe Muse CC: Официален курс на Adobe Systems" съдържа 11 урока. Книгата обхваща основните теми за усвояване на "Adobe Muse CC" и осигурява многобройни съвети и техники, които ще ви помогнат да работите по-продуктивно с програмата. Можете да прочетете цялата книга последователно от началото до края или да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

От какво се нуждаете, за да ползвате тази книга: програмата "Adobe Muse CC" за Windows или Mac OS (софтуерът не е включен). Официален курс на "Adobe Systems" не заменя документацията, поддръжката, актуализациите и други ползи от използването на регистрирана версия на Adobe Muse CC.

"Официален курс на "Adobe Systems" е без съмнение най-добрият учебен материал на пазара. Включено е всичко, от което се нуждаете, за да усвоите програмата: ясни обяснения, указания стъпка по стъпка и файлове за практически проекти."
Барбара Байндър, Сертифициран преподавател по продуктите на "Adobe Rocky Mountain Training
Допълнителна информация
Автор
 • Брайън Ууд
 • Поредица
 • Автор Брайън Ууд
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 420
  Размери 0.695kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Компютърна графика и дизайн /  Web design / 
  Код: 018.257
  ISBN/Barcode: 9789546563477
  Производител: АЛЕКС СОФТ
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Adobe Indesign CC. Официален курс на Adobe Systems
  Научете се как да проектирате, правите предполетна проверка и публикувате своите проекти за списания..
   

  Цена: 25.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка