XS
SM
MD
LG
XL
 • Новите лидери - Ръководство по лидерство за миниджърите от третото хилядолетие

Новите лидери - Ръководство по лидерство за миниджърите от третото хилядолетие

 • Автор:Паоло А. Руджери
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 216

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 18.05.2021
   до краен адрес: 18.05.2021 - 20.05.2021
Тази книга е един истински курс за обучение по мениджмънт, който аналитично описва техниките, необходими за по-доброто управление на персонала. Решения, които голям брой успешни мениджъри и предприемачи са развили във времето, за да създадат извънредно качествени и продуктивни работни групи.

В своя бестселър „Новите лидери" Паоло Руджери идентифицира най-често допусканите грешки в управлението на персонала и предлага ефикасни методи, които могат да бъдат незабавно приложени, за да се намери решение за тях. Текстът описва по един прост, мотивиращ и практически ориентиран начин, кои са успешните действия на предприемачите и мениджърите, които успяват да създадат извънредно продуктивни работни групи. Изключително практичната насоченост на неговите книги и на интервенциите му се дължи на факта, че Паоло Руджери, бидейки на свой ред лично ангажиран с управленска дейност във фирмата като мениджър, има възможността да преживява от първо лице голям брой от ситуациите, с които един мениджър или предприемач се налага да се справя в тези времена на големи промени.

Паоло е експерт по лидерство, управление на хора, обучение на персонал, написал е няколко книги по темата и е дал хиляди вдъхновяващи речи и презентации в Европа и Съединените щати. Паоло обучава лидери и предприемачи от целия свят повече от двадесет години, десетки хиляди хора по света са вдъхновени от речите му и хиляди малки и средни предприятия са се възползвали от ефективните инструменти и концепции, които той е развил за техния растеж, като неговият „добив" е директно "от полето".
Допълнителна информация
Автор
 • Паоло А. Руджери
 • Поредица
 • Автор Паоло А. Руджери
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 216
  Размери 0.330kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 718.004
  ISBN/Barcode: 9786199011744
  Производител: ДЖЕЙ ЕЙ ЕМ ДЖИ БУКС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка