XS
SM
MD
LG
XL

Не се предавайте

 • Цена(при On-Line покупка): 16.90 лв
4.16 (17 ratings by Goodreads)
    Сузана Медоус е майка, която просто иска да излекува сина си. Тя не може да приеме, че болестта му е нелечима, и прави всичко, за да облекчи страданието му. И когато успява, започва да търси обяснение. И да открива нови и нови хора, които са готови да направят и невъзможното, за да открият лек. Те са непримиримите и смелите, те са онези, които няма да приемат една диагноза като присъда, а само като предизвикателство. 
    Това са техните истории, разказани с много топлина и искрено съчувствие. „Не се предавайте!” е книга за всеки, който има нужда да си върне вярата и да намери сили да продължи напред.

Аз съм човек, който вярва в науката; който е убеден, че децата трябва да се ваксинират; който разчита – и зависи – от грижата на способни лекари. Но в моята книга става дума за практики, за които няма научни доказателства. В известен смисъл това е книга за непознатото и за упорството. Това е книга за моментите, в които скокът в неизвестността е единственото, което ти остава. Тя е за хората, които просто отказват да се предадат. В нея има лични истории как се отразява поредицата проба – грешка върху техните семейства – за конфликтите, объркването, персоналното свръхнапрежение, за страховете, но и за надеждата.
Допълнителна информация
Автор
 • Сузана Медоус
 • Поредица
 • Автор Сузана Медоус
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие The Other Side of Impossible: Ordinary People Who Faced Daunting Medical Challenges and Refused to Give Up
  Страници 304
  Размери 0.484kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 033.2380
  ISBN/Barcode: 9789542825814
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка