XS
SM
MD
LG
XL
 • Най-големите гафове в бизнеса

Най-големите гафове в бизнеса

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Джоф Тибълс
  Година на издаване:2003
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 464
Ако директорът не беше прекъснал заседанието заради кафето, ако управителният съвет не бе сметнал, че отблясъците по екрана на компютъра са върховете на Елдорадо, ако екипът от лабораторията беше завършил изследването с успех, а не с белезници на китките.

Финансовите провали очевидно вече са само неприятен спомен от миналото, защото днес почти не се случват. Сега в директорските бордове е пълно с прекалено учени, но всъщност кухи глави, и с послушни, ала безмозъчни изпълнители. От отделите по пласмент понякога предлагат такива главозамайващи схеми за опериране с парите на компанията, че на никого не му идва наум да попита дали все пак ще има някаква печалба от цялата тази суетня. Производители, обидени от незачитането на обществото, се впускат през глава в създаването на изделия, които никой няма да купи. „Брилянтни" изобретения, отречени от елементарната икономическа целесъобразност, както впрочем и от всички физични закони. Цяла сбирщина от егоистични, алчни и абсолютно некомпетентни личности, която твърди, че съзира светлина в края на тунела, и обещава тлъсти печалби, макар всъщност напред всичко да тъне в непрогледен мрак.

Тези и още много други истории, описани в тази книга, я превръщат в очарователна и забавна колекция от поучителни разкази.
Допълнителна информация
Автор
 • Джоф Тибълс
 • Поредица
 • Автор Джоф Тибълс
  Година на издаване 2003
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 464
  Размери 0.400kg
  Категория Книги /  Икономика и бизнес / 
  Код: 0180.00036
  ISBN/Barcode: 9549133281
  Производител: АНИМАР
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка