XS
SM
MD
LG
XL
 • Мрази ме сега, за да ми благодариш по-късно

Мрази ме сега, за да ми благодариш по-късно

 • Цена: 14.99 лв
  4.21 (44 ratings by Goodreads)
 • Автор:Д-р Робин Берман
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Американска
  Оригинално заглавие:Hate Me Now, Thank Me Later: How to raise your kid with love and limits
  Страници: 272

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 25.09.2020
   до краен адрес: 25.09.2020 - 27.09.2020

    Тази брилянтно написана книга на психиатъра и майка Робин Берман ще ви помогне да възпитате детето си с много любов и дисциплина. Ще можете да се връщате към нея всеки път, когато се почувствате объркани и несигурни в правилното решение.

    Преди години децата се отглеждаха, но не се слушаха, а днес се угажда на всяка тяхна прищявка и се сконфузваме от всеки техен изблик на гняв. Прекалено хвалените деца, често стават тревожни като възрастни, неспособни да се справят с негативните емоции, с които се сблъскват.

    В „Мрази ме сега, за да ми благодариш по-късно“ ще откриете перфектния баланс между добрите, стари методи и иновациите при възпитанието на деца. Благодарение на ръководството, базирано на богатия опит на д-р Берман, ще научите как да се чувствате комфортно, в поставянето на ясните граници, запазвайки, същевременно, връзката с детето и научавайки се, на взаимно уважение и емоционална интелигентност.

    Всеки родител трябва да прочете тази книга, за да може да се изкачат до титлата  „любящ, но строг родител“. Със своя професионален опит и завладяващи истории, д-р Берман споделя как родителите трябва първо да се вгледат дълбоко в себе си, за да могат да възпитат децата със вътрешна сила, мъдрост и любов. Всеки родител ще се преоткрие сред страниците на книгата на д-р Берман.
    Катрин Бърндорф

    Много пъти съм отбелязвала, че с раждането на вашето дете не ви се предоставя наръчник за отглеждане, но смятам, д-р Робин Берман е написала първото по рода си ръководство, което трябва да присъства във всяка една родилна зала.
    Рийз Уидърспун


    Д-р Робин Берман е психиатър и доцент в Калифорнийския университет в Лос Анджелис. Тя е член на управителния съвет на Невропсихиатричната болница „The Stewart and Lynda Resnick“ към Калифорнийския университет и е член на консултативния съвет на фондацията „Just Keep Livin“ на Матю Макконъхи. Д-р Берман е гост в редица токшоута, сред които са The Today и Good Morning America, а книгата ѝ е положително приета от печатната преса и в частност вестници от ранга на the Washington Post, the Chicago Tribune, the London Times и Time Magazine.

Допълнителна информация
Автор
 • Д-р Робин Берман
 • Поредица
 • Автор Д-р Робин Берман
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие Hate Me Now, Thank Me Later: How to raise your kid with love and limits
  Страници 272
  Размери 0.300kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  За родители /  Възпитание /  Любопитно / 
  Код: 145.244
  ISBN/Barcode: 9786197430073
  Производител: AT PUBLISHERS
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Учениците на "мързеливата майка"
  Полезните и съвсем конкретни съвети на Анна Бикова – психолог, педагог и популярен блогър, са вече д..
   4.46

  Цена: 16.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка