XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Международни стандарти за финансови отчети (МСФО) 2005

Международни стандарти за финансови отчети (МСФО) 2005

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2006
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 676
Meждународните стандарти за финансови отчети (МСФО) 2005 съдържа обнародваните в Държавен вестник Международни счетоводни стандарти (International Accounting Standards (IAS)), Международни стандарти за финансови отчети (International Financial Reporting Standards (IFRS)) и тълкуванията за тяхното прилагане (SIC-IFRIC interpretations). Международните стандарти за финансово отчитане включват и последващите изменения и допълнения на тези стандарти и тълкуванията за тяхното прилагане, изготвени от Съвета по международни счетоводни стандарти (International Accounting Standards Board (IASB)).

На територията на Република България действат Международните стандарти за финансови отчети, приети от Комисията на Европейския съюз. В това издание са включени самите стандарти, както и тези допълнителни текстове, които са неразделна част от тях. Разясненията и Приложенията към тях могат да бъдат намерени единствено в официалното и пълно издание на Международните стандарти за финансово отчитане (MСФО) 2005, издание на Сиела.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 676
  Размери 0.000kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Счетоводство / 
  Код: 033.0372
  ISBN/Barcode: 9546499420
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка