XS
SM
MD
LG
XL
 • Методът Virgin

Методът Virgin

 • Цена: 18.00 лв
  3.94 (72 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Ричард Брансън
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 338
Има разлика между това да бъдеш шеф и да бъдеш лидер.

Вдъхновяващият и емблематичен Ричард Брансън никога не се е боял от необичайните предизвикателства, които други хора (включително и негови колеги) са смятали за чиста лудост. С присъщата си откровеност и чувство за хумор той споделя принципите, които вдъхват живот на империята Virgin Group вече повече от 40 години.

"Бизнес инстинктите на Ричард Брансън се допълват от способността му да мотивира служителите си. А кой не би искал да работи така – той държи да се увери, че всички, абсолютно всички се забавляват колкото него."
Time

Интересните истории от богатия личен опит на Брансън ни позволяват да надникнем в същността на един забележително различен и авантюристичен лидерски модел. Разберете защо забавлението, страстта и изкуството на слушането са ключовите елементи на това, което голямото му семейство от служители нарича „Методът Virgin“.

Тази уникална гледна точка за бизнеса всъщност принадлежи на човек, който напуска училище на 16 години, страда от дислексия и никога не е работил за никого, освен за самия себе си.

"Малко лица в съвременния бизнес са толкова цветни, проницателни и нестандартни, а и вероятно няма друг човек, около когото да е толкова забавно... Брансън се е превърнал в бизнес икона и е известен с любовта си към силните усещания, ексцентричните си хобита и провокативни решения в бизнеса."
GQ

Ричард Брансън е известен със своето мислене „out of the box“ – израз, който той ненавижда – но твърди, че „никога няма да ти се наложи да мислиш извън кутията, ако не позволиш на никого да построи такава около теб“.
Допълнителна информация
Автор
 • Ричард Брансън
 • Поредица
 • Автор Ричард Брансън
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 338
  Размери 0.375kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 0258.00095
  ISBN/Barcode: 9789549696851
  Производител: AMG PUBLISHING
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Like a virgin: Бизнес тайни, които не се преподават в училище
  Искате да основете свой собствен бизнес? Да подобрите лидерските си умения? Да почерпите вдъхновение..
   3.72

  Цена: 17.95 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка