XS
SM
MD
LG
XL
 • Металотърсачи - практически схеми

Металотърсачи - практически схеми

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Димитър Митев
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 192
В книгата са представени схемите на голям брой металотърсачи, работещи на различни принципи - индуктивен баланс, импулсна индукция, приемник-предавател, PLL, BFO и др. Голяма част от схемите са със средна степен на сложност, но има и такива, подходящи за изпълнение от съвсем начинаещи любители. Много от тях имат печатни платки в мащаб 1:1 и богат снимков материал за процеса на направата им.
Разгледани са схемни решения на световно известни производители на детектори за метал, като TESORO, WHITES, GARRET, както и схеми, станали легенди сред търсачите на съкровища, например MAGNUM и BEACHCOMBER. Обърнато е сериозно внимание на въпроса "Как да търсим" с металотърсач и на това какъв детектор да изберем според това "Какво точно търсим".
Разгледани са практическите въпроси, свързани с направата, настройката и експлоатацията на детекторите, публикувани са голям брой схемни решения с различна степен на сложност, подходящи за повторение в домашни условия.
В последната глава на книгата се разглеждат практически съвети как се добива злато от златоносни реки, както и пълен списък на златоносните райони и находища на територията на България.
Книгата е предназначена за широк кръг читатели, но вероятно ще бъде интересна и за специалистите.
Допълнителна информация
Автор
 • Димитър Митев
 • Поредица
 • Автор Димитър Митев
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 192
  Размери 0.240kg (17cm x 13cm)
  Категория Книги /  Професионална и техническа литература / 
  Код: 022.056
  ISBN/Barcode: 9789549761672
  Производител: СВЕТОВИТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка