XS
SM
MD
LG
XL
 • Математика за лека нощ

Математика за лека нощ

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Лора Овърдек
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 96
Какво се получава, ако съберем между две корици равни части математика, хумор, духовити илюстрации и енциклопедични теми, които са абсолютно неустоими за малчуганите? „Математика за лека нощ“, разбира се! Тази магическа формула превърна книгите със забавни задачки на Лора Овърдек в любима поредица на хиляди любознателни хлапета по света, а и на техните родители.
Всяка книга съдържа задачки с различни нива на трудност: ЗА УМНИЧЕТА, УМНИЦИ И ГОЛЕМИ УМНИЦИ. Но този път ви чака и четвърта БОНУС задачка към редовните три!
В тази книга бие сърцето на истински гений! Авторката Лора Овърдек разкрива красотата и удоволствието от математиката и превръща задачите в любима част от детското ежедневие – далеч от училище и задължителните домашни, в най-уютната част от денонощието.
– Wall Street Journal
Децата ми всяка вечер надават вой за тази книга. Малко четене, малко математика, малко упражнения за ума… ОБОЖАВАТ Я.
– Кей Джей дел Антония, блогър

Лора Овърдек и нейният съпруг Джон са големи фенове на числата и логическите загадки. Започват на шега да вмъкват задачки покрай приказките за лека нощ, които разказват на трите си деца, и скоро се ражда идеята за „Математика за лека нощ“. За шест месеца уебсайтът www.bedtimemath.org и фейсбук страницата им събират повече от 20 000 ентусиазирани последователи – родители, учители и директори. Най-харесваните задачи и предизвикателства събират в три забавни книги.
Лора има бакалавърска степен по астрофизика от „Принстън“ и магистърска степен по бизнес администрация от „Уортън“.
Допълнителна информация
Автор
 • Лора Овърдек
 • Поредица
 • Автор Лора Овърдек
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 96
  Размери 0.155kg (23cm x 19cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Предучилищно обучение /  Учебници и помагала /  Занимателни и образователни издания / 
  Код: 0016.01505
  ISBN/Barcode: 9786191513048
  Производител: СофтПРЕС ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка