XS
SM
MD
LG
XL

LED Еднорог Theodor 32 см

 • Наличност: Изчерпано
 • Цена(при On-Line покупка): 136.00 лв
Пухкавата играчка еднорог Теодор ще стане най-добрата ви интерактивна пухкава приятелка.

Тя има Bluetooth говорител в корема си. Свържете го с вашия смартфон или таблет и пуснете любимите си песни или някои аудио книги. Светлинният индикатор в тялото й блести в цветовете на дъгата. Безплатно NICI приложение unicorn-app за Theodor и синия еднорог Rainbow Flair.

Направете смешни звуци с нея или запишете хубаво малко съобщение и повторете толкова често, колкото искате. Интерактивното забавление е гарантирано!

Включете модула в корема на еднорога Theodor, ще го намерите под името "NICI" в Bluetooth настройките на вашия смартфон и таблет. Само едно устройство може да бъде свързано към високоговорителя в даден момент; не е възможно да свържете две устройства по едно и също време. Когато Bluetooth връзката към еднорога бъде прекъсната, високоговорителят се включва в режим на готовност след четири минути. Чрез разклащане на пухкавата играчка тя се събужда и може отново да се използва като високоговорител. Ако вече не искате да използвате вашето Bluetooth устройство, изключете модула от корема на еднорога. Това предотвратява достъпа на непознати и спестява енергията на батерията на еднорога.

Трите ААА батерии, включени в пухкавата играчка, са само за представяне. Моля, заменете ги с три нови батерии, преди да използвате Theodor за първи път.

Еднорога Theodor има пухкава грива и опашка в розов цвят, а на гърба има малки, красиви бродирани звездички. Изключително мека и приятна плюшена материя на NICI.


Размер: 32см.
Цвят: бяло/розово
Материал: супер мека NICI плюш материя
Пълнеж: 100% полиестер и електронен модул
Очи: пластмаса
Батерии - ААА батерии - 3 бр.
Инструкции за пране: повърхностно пране
За деца над 3 години
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Theodor and Friends
 • Поредица Theodor and Friends
  Размери 0.000kg
  Категория Игри и играчки /  Подаръци и аксесоари /  Дом и градина / 
  Код: 951.08980
  ISBN/Barcode: 4012390408980
  Производител: Nici
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка