XS
SM
MD
LG
XL
 • Кораловочервено
  -55 %

Кораловочервено

 • Цена(при On-Line покупка): 8.99 лв 4.05 лв
3.64 (2 ratings by Goodreads)
Кораловочервено – цвят, който говори за страсти.
Италия, краят на Втората световна война. Ернестина и Ренато Корти имат четири деца – две момчета и две момичета, които възпитават с много любов и топлота. Времето минава, а бурните събития в страната оставят своя белег върху семейство Корти. Въртележката на живота понася всички в своя вихър...

Лиляна Корти живее по правилата, които й налага времето – омъжва се за порядъчен мъж, става майка, създава семейство и живее “едно стъпало по-ниско от мъжа”. После започва да живее по свои правила и започва да гради кариера на адвокат. Нейната дързост й струва скъпо – младата Лиляна се бори със зъби и нокти, за да докаже на всички, че е изключително талантлива, и никога не отстъпва назад. В същото време тя не изневерява на себе си, нито на семейството си.

Италианската авторка Звева Модиняни е позната на българските читатели с романа си “Закуска в полунощ”. Увлекателният и жив разказ “Кораловочервено” е житейско пътешествие, което трае половин век. През очите на Лиляна виждаме предизвикателствата, копнежите и болките, които съпътстват всеки, осмелил се да бъде себе си. Талантът на Модиняни е в умението й да вижда необикновеното във всяка обикновена човешка история, да превръща всеки човек в специален.
Допълнителна информация
Автор
 • Звева Модиняни
 • Поредица
 • Автор Звева Модиняни
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 320
  Размери 0.242kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 201.091
  ISBN/Barcode: 9789549395686
  Производител: ЕРА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка