XS
SM
MD
LG
XL

Компютърна литература

За сравнение (0)


Специализирани преводачески инструменти

Цена: 23.00 лв

Професионално програмиране със SWIFT

Цена: 22.00 лв

Програмиране с JavaScript Т.II

Цена: 24.99 лв

Програмиране с JavaScript Т.I

Цена: 24.99 лв

Принципи на програмирането със C#

Цена: 16.00 лв

Научете сами C++ за 24 учебни часа

Цена: 29.00 лв

Компютърни мрежи: наръчник на системния администратор

Цена: 29.95 лв

Как да направя това в InDesign

Цена: 24.99 лв

Инструментите на Photoshop

Цена: 24.99 лв

Да управляваме интернет магазин с Magento

Цена: 19.95 лв

Въведение в Autodesk Maya 2016 Tом 2

Цена: 24.99 лв

Въведение в Autodesk Maya 2016 Tом 1

Цена: 24.99 лв

Алгоритми for Dummies

Цена: 25.00 лв

PHP и MySQL за динамични Web сайтове Т. 1

Цена: 19.99 лв

Photoshop: Възстановяване и ретуширане Т. 2

Цена: 19.99 лв

Показани са 1 до 16 от 586 (37 страници)

Искате да се научите да програмирате? Желаете да изградите собствен сайт или мобилно приложение? Искате да знаете повече за компютърните мрежи? Не знаете каква е разликата между софтуер и хардуер? Или просто искате да обогатите компютърната си грамотност? То тук сте попаднали на правилното място. Съобразно с всички ваши нужди и въпроси в Буктрейдинг сме подбрали стотици заглавия свързани с дигиталния свят. 

Програмиране

Ако желаете да се научите да програмирате или да обогатите знанията си, тук са събрани всички заглавия в тази насока. Вижте всички ръководства и наръчници, както за начинаещи, така и за вече практикуващи програмисти. Тук можете да намерите богата информация и напъдствия за работа с едни от най-популярните програмни езици като:

PHP;
SQL;
Swift;
C++;
HTML;
Java и други.

Уеб и графичен дизайн

Искате да създадете свой собствен сайт или да внесете промени в сегашния? Искате да създадете ново лого? Уеб и графичният дизайн са необятни и можете да направите, каквото пожелаете с нужните знания, умения и богато въображение. Направете вашия сайт модерен и практичен, независимо от тематиката и направлението. Създайте оригинално лого за по-добро представяне на бизнеса.
Тук можете да откриете заглавия, които да ви дадат изчерпателна информация относно принципите и основите дизайна, наръчници за различните програми и всичко, от което имате нужда за един пълен старт. Научете се на работа с ръководства стъпка по стъпка за:

  • Adobe Photoshop;
  • Adobe Illustrator;
  • Adobe;
  • Adobe Muse;
  • CorelDraw и редица други.

Обща компютърна грамотност

Компютрите навлизат все повече не само в работата, но и в ежедневието ни. А с всекидневно променящите се технологии, ни се налага да „ъпдейтваме“ и нашите знания. Затова в този раздел, можете да откриете всичко нужно дo поредния update. Открийте всичко, което може да ви бъде полезно в Microsoft Office - научете всички функции и формули в Excel, създавайте по-представителни документи в Word, презентирайте идеите си още по-успешно в PowerPoint. 
Научете как да сърфирате безопасно в интернет и за киберсигурността. 

Защо booktrading.bg

Защото тук можете да откриете всичко за света на компютърните технологии и да поръчате само с няколко клика бързо, лесно и удобно. А при нужда от съдействие, нашите онлайн консултанти са тук, за да ви помогнат.

Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка