XS
SM
MD
LG
XL

Комплект акрилни бои Artist Acryl - 12 цвята

  • Наличност: Изчерпано
Индивидуалността е харизмата, която прави едно произведение на изкуството уникално. В допълнение към това са нужни талант, умения и специални продукти. С висококачествената акрилна боя за художници Marabu Artist Acryl възможностите за впечатляващи шедьоври са неограничени. Специалните характеристики на Artist Acryl гарантират оптимални и професионални резултати в процеса на рисуване. Високата пигментация осигурява най-доброто качество, а интензитета на цветовете е с впечатляващи изразителност и блясък. Високото ниво на гъвкавост варира от директно нанасяне с шпакла или четка, през акварелни ефекти и наслояване с разредена акрилна боя до превъзходни комбинации с пасти, гелове и медии.
Пастообразната консистенция позволява голямо разнообразие от приложения. Равномерната матова и гъвкава повърхност допълнително осигурява добри условия за уникални произведения на изкуството.

- Акрилна боя на водна основа със слаба миризма изсъхва до водоустойчив филм. Четките и инструментите могат да бъдат лесно почистени с вода.

- Гарантирано високо съдържание на пигменти: Artist Acryl предлага много високо съдържание на пигмент и следователно изключително високо качество на цветовете и интензитета.

- Добра устойчивост на светлина за днес и утре: изключителната светлоустойчивост на боята обещава дългосрочна интензивност на цвета без избледняване.

- Наситени цветове - Artist Acryl се отличава с изключително ярки цветове с гарантирано висока степен на яркост.

- Пастообразна консистенция - Позволява голямо разнообразие от приложения за различни акрилни техники за рисуване.

Комплектът съдържа 12 броя цвята по 22 мл:
- 919 жълта;
- 921 кадмиева жълта тъмна;
- 936 цинобър;
- 911 кармин
- 951 перманент виолет;
- 958 ултрамарин;
- 953 фталоциан;
- 964 фталозелен светъл;
- 928 охра светла;
- 948 умбра печена;
- 970 титанвайс;
- 974 черна.
Автор
Поредица
Размери 0.380kg
Категория Арт материали /  Акрилни бои / 
Код: 0947.31091
ISBN/Barcode: 4007751631091
Производител: Marabu
Напиши ревю
Наскоро разглеждани
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка