XS
SM
MD
LG
XL
 • Коластра: Шедьовърът на майката природа

Коластра: Шедьовърът на майката природа

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Ели Хорозова
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Българска
  Страници: 224

    Ако вие сте от хората на новото време, които поемат отговорност за своето здраве, ориентирани към естествени безопасни средства за съхранение на жизнената сила, красота и самочувствие до дълбока старост – тази книга е за Вас.

    Коластрата е от най-големите подаръци на природата за човека. Тя е подходяща храна за всяка възраст и състояние: децата – да растат здрави и с плътен скелет. За възрастните - не само да се чувстват по-млади и пълноценни, но и да изглеждат така. За спортистите и хората, занимаващи се активно с физически натоварвания – да трупат мускулна маса като намаляват теглото си и регенерират качествено след изтощителни тренировки и състезания.

    Тази книга е посветена на коластрата - съвършената първична суперхрана. Всеки е чувал колко полезно е кърменето за новороденото. В случая става дума за ползата, която възрастните, децата, спортистите и дори домашните ни любимци могат да получат от продукти, съдържащи коластра от крави. Как тя подкрепя имунната система и какъв е ефектът от употребата й. Заедно с научната обосновка и стандарти за качество, книгата „Коластра – шедьовърът на майката природа“ съдържа интересни и показателни факти за размисъл. 

    Съдържанието предлага систематизиран опит от приложението ѝ у нас, в България и по света. А също - практиката с коластра в професионалния спорт и фитнеса, в козметиката и като подпомагащо терапията средство.

Допълнителна информация
Автор
 • Ели Хорозова
 • Поредица
 • Автор Ели Хорозова
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Българска
  Страници 224
  Размери 0.190kg (11cm x 19cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  За родители / 
  Код: 166.117
  ISBN/Barcode: 9786199006412
  Производител: АНХИРА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка