XS
SM
MD
LG
XL
 • Кой уби дъщерята на нинджата Кн.4

Кой уби дъщерята на нинджата Кн.4

 • Цена(при On-Line покупка): 14.99 лв
4.08 (3 ratings by Goodreads)
Това е основният въпрос в новата, четвърта поред книга на Сюзън Спан, която в края на месеца излиза с логото на Книгоиздателска къща „Труд”. Действието се развива през есента на 1565 г., когато дъщерята на известен актьор (който е и нинджа под прикритие) е убита на брега на река Камо в Киото. Изкусният нинджа Хиро Хатори и португалският йезуит Отец Матео са единствената надежда на жертвата за справедливост. Както и в предишните книги, и в „Дъщерята на нинджата”, те за кратко време трябва да открият убиеца на момичето, за да бъде спасена честта на семейството му. Различното тук е, че и политическата обстановка в Япония по това време ескалира, вследствие на скорошната смърт на шогуна, и няколко съперничещи си военачалници заплашват с война.
Полицията на Киото забранява разследването на убийството, за да поддържа мира и спокойствието… Но Хиро открива и личен мотив да открие убиеца, тъй като момичето се оказва негова братовчедка. Тайното разследване въвлича Хиро и отец Матео в тайнствения и мистичен живот на театралните гилдии в Киото, където бързо научават, че нищо и никой не изглежда така, както на пръв поглед.
Наскоро авторката Сюзън Спас завърши и шестата книга от поредицата, но преди това до края на годината читателите ще се зарадват и на петата – „Предателство в Ига”, която ще изправи на нокти феновете на писателката, тъй като е най-заплетена и динамична от досега излезлите криминални разследвания на шиноби Хиро Хатори и неговия приятел отец Матео.
Допълнителна информация
Автор
 • Сюзън Спан
 • Поредица
 • Разследванията на шиноби
 • Автор Сюзън Спан
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Разследванията на шиноби
  Страници 248
  Размери 0.320kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Криминални романи, Трилъри / 
  Код: 014.1100
  ISBN/Barcode: 9789543985388
  Производител: ТРУД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка