XS
SM
MD
LG
XL

Детска литература

За сравнение (0)


Похищението над принц Олиомаргарин

Цена: 19.90 лв

Голямата история на малката Пепа

Цена: 7.99 лв

Пепа играе футбол

Цена: 5.99 лв

Пепа отива на плуване

Цена: 5.99 лв

Домашният любимец на Пепа

Цена: 4.99 лв

Първият ден на Джордж в занималнята

Цена: 4.99 лв

Моят Татко

Цена: 4.99 лв

Моята Мама

Цена: 4.99 лв

Рисувай с пръстчета

Цена: 9.90 лв

Книга за джунглата - книга за оцветяване

Цена: 15.99 лв

Ти и твоята сексуалност - синя

Цена: 18.90 лв

Как да бъдем щастливи (или поне по-малко тъжни)

Цена: 9.99 лв

Оптични илюзии 2

Цена: 24.90 лв

Титоф: Любовта е необяснима, кн. 2

Цена: 11.90 лв

Титоф: Бог, секса и тирантите, кн. 1

Цена: 11.90 лв

Помогни на детето си с науките

Цена: 24.99 лв

Показани са 1 до 16 от 9199 (575 страници)

Детският книжен свят на Booktrading


Детето Ви се затруднява с учебния материал? Трудно разбира и му липсва концентрация? Помогнете на своите деца по иновативен подход, използвайки книгите подбрани в нашия каталог. Той обхваща множество заглавия, подходящи за всички възрасти. Запълнете свободното им време като развиете интереса им към книгите и четенето.

Енциклопедии и образователни книги


Съчетаващи цветни илюстрации и диаграми, инструкции стъпка по стъпка, и множество любопитни факти, детските енциклопедиите събуждат любопитството на детето. Тук ще намерите издания посветени на различни области на човешкото знание като биология, химия, физика, географи и др., които са поднесени по интересен и достъпен начин. Повечето енциклопедии позволяват да работите заедно със вашето дете и да го превърнете в любимо семейно занимание. Заглавията са подходящи за всички възрасти.

Приказки и стихотворения


Насладете се на богато илюстрираните детски приказки, които имат запазено място във всяка домашна библиотека. Тези заглавия подпомагат развитието на речта и социалните умения на децата в предучилищна възраст. Каталогът на Буктрейдинг предлага и детски стихчета и залъгалки за най-малките читатели. Текстовете са увлекателни и достъпни, с едър шрифт специално за деца, които се учат да четат -  заглавията обхващат всички жанрове на литературата и изтъкнати автори, като:

  • Ангел Каралийчев;
  • Биатрикс Потър;
  • Ханс Кристиан Андерсен;
  • Братя Грим;
  • Шарл Перо;
  • Николай Райнов;
  • Елин Пелин и още много други.

Детски занимателни книжки и книги за оцветяване


Всички деца обичат да рисуват и оцветяват. Книжките в този раздел са предназначени за различни възрасти и развиват фината моторика на децата. Изпълнени със стикери и изображения на любими герои. С помощта на цветни моливи и лепенки вашето дете ще освободи въображението си, ще развие чувството си за естетика и ще се научи да разпознава формите и цветовете.

Защо booktrading.bg


В сайта на Буктрейдинг можете да проследите наличността на всеки продукт, независимо дали искате да направите онлайн поръчка или да отидете на място във физическите ни книжарници. Запознайте обстойно с всяко заглавие или автор, които могат да бъдат ваши само с няколко клика. При възникнали въпроси и затруднения нашите онлайн консултанти са на ваше разположение.

Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка