XS
SM
MD
LG
XL
 • Книга за ученика по математика за 6. клас

Книга за ученика по математика за 6. клас

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Здравка Паскалева, Мая Алашка, Райна Алашка
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 240
Пpeдлаганата Книга за учeника e пoмагалo пo матeматика, pазpабoтeнo пo нoвата учeбна пpoгpама на MOH. Moжe успeшнo да сe пoлзва oт всички ученици от 6. клас, нeзависимo пo кoй oт дeйстващите учeбници сe oбучават в училищe. Книгата се състои то две части - сборник и тестове. Сборникът съдържа задачи от учебния материал, подредени по реда на програмата за 6. клас на МОН. Задачите са на три нива на сложност - достъпни за всички ученици; такива, които осигуряват допълнителна самостоятелна работа за отлична подготовка; задачи за ученици с повишен интерес към математиката.
35-те теста във втората част са разпределени така:
- тестове от №1 до № 20 включват 2 теста за входно ниво и по 3 теста за всяка от шестте теми, разработени в учебника. Тези тестове са за всички ученици и могат да се ползват през цялата учебна година за преговор или проверка на знанията по съответната тема.
- тестове от №21 до № 35 са върху целия учебен материал за 6. клас. Те са предназначени за всички ученици и осигуряват подготовка по математика за НВО след 7. клас. Могат да се използват за годишен преговор и изходно ниво.
Всеки тест е съставен от 20 задачи. Всички те са с избираем отговор, тъй като сборникът съдържа само такива със свободен отговор.Този подход е избран с цел учениците да се научат да да решават задачи с избираем отговор. Освен това по желание на ученика или преподавателя по математика в 6. клас към някоя от тях може да се подходи като към задача със свободен отговор.
Допълнителна информация
Автор
 • Здравка Паскалева, Мая Алашка, Райна Алашка
 • Поредица
 • Автор Здравка Паскалева, Мая Алашка, Райна Алашка
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 240
  Размери 0.500kg (26cm x 20cm)
  Категория Книги /  За ученика /  Учебници и помагала /  6. клас / 
  Код: 174.059
  ISBN/Barcode: 9789547792203
  Производител: АРХИМЕД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка