XS
SM
MD
LG
XL
 • Ключът към здравето на вашето дете

Ключът към здравето на вашето дете

 • Цена: 15.00 лв
  4.00 (1 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Чой Ен Джун
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Корейска
  Преводач:Владимир Корнилев
  Страници: 256

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 05.10.2020
   до краен адрес: 05.10.2020 - 07.10.2020

    ‌Доктор Чой Ен Джун е завършил Южнокорейския университет Kyung Hee University в Сеул и Санктпетербургската академия по педиатрия. Той е основател на уникално медицинско направление в Русия, което обхваща всички видове алтернативно лечение за деца и техните родители.

    Д-р Чой е ръководител и главен лекар в медицинските центрове за корейска медицина „Амрита“ в Москва, Санкт Петербург и на остров Бали, а вече и в клиника „А.У.Р.А.“ във Варна. В тези лечебни заведения най-добрите практики на Изтока хармонично се съчетават с класически европейски методи за възстановяване на здравето. Ще научим много за иглотерапията в Корея и Китай, европейската школа по остеопатия, лечебните масажи в страните от Югоизточна Азия и много други лечебни методи, за някои от които може би дори не сме чували. С медицински център „А.У.Р.А.“ в град Варна д-р Чой осъществява мечтата си за обединяване на вековните традиции и опит на източните и на славянските народи. 

    Това е уникална книга ключ, която помага на читателя да отвори по-широко вратата към здравето и дълголетието. Съветите на д-р Чой, основани на богатия му личен опит като лекар и на хилядолетните традиции на източната медицина, ще помогнат на всички, които искат да разберат по-добре себе си и причините за заболяванията си. Книгата ще е особено полезна за онези родители, които желаят да осмислят трудностите и грешките при възпитанието, да схванат причините за здравословните проблеми на децата си и да помогнат за трайното им излекуване.

Допълнителна информация
Автор
 • Чой Ен Джун
 • Поредица
 • Автор Чой Ен Джун
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Корейска
  Преводач Владимир Корнилев
  Страници 256
  Размери 0.290kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  За родители / 
  Код: 015.1903
  ISBN/Barcode: 9786190204091
  Производител: КОЛИБРИ ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка