XS
SM
MD
LG
XL

Календари

За сравнение (0)


Календар Land & Lust 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Claude Monet 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Trees 2019

Цена: 9.99 лв

Таймер Family Floral - 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Flowers 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Cats 2019

Цена: 9.99 лв

Бележник с дати Santoro - Gorjuss 2017/18 Academic Diary

Цена: 35.90 лв

Календар Sweet Dreams 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Hundertwasser Architektur 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Horses 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Alps 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Wunder der Welt 2019

Цена: 9.99 лв

Календар Happy Birthday

Цена: 18.90 лв

Метален вечен календар I Was On a Diet For a Month

Цена: 14.90 лв

Календар-бележник Gustav Klimt 2018

Цена: 7.90 лв

Бележник с дати Santoro - Blue Field Memories 2018

Цена: 24.90 лв

Показани са 1 до 16 от 286 (18 страници)

Със смяната на датата, месеца и сезоните, идва време и за една чисто нова, с обещание за нови спомени и преживявания, година. Тогава идва и времето за смяна на стария календар с нов. В Буктрейдинг можете да изберете от една от най-богатите на пазара селекции на добри цени, тъй като сме не само разпространители, а и вносители.
Ето и основните видове, които можете да откриете:


Стенен календар


Тук изборът е наистина огромен. Размерите и форматите варират, според предпочитанията. За всички любители на изкуството сме подбрали серия от репродукции на известни картини на най-изтъкнатите и знаменити художници като Ван Гог, Пикасо, Кандински и редица други. Очакват Ви невероятни фотографии на чудни пейзажи, животни, цветя и т.н. А за най-организираните от вас има и планери, на които могат да се отбелязват всички празници, рожденни дни и други важни поводи.


Календар-бележник


Или познат още като тефтер с дати е неизменна част за всеки, чието време е планирано час по час за седмица напред. За да не забравите за така важната бизнес среща или да купите цветя за годишнината, която разбира се, не сте забравили. Разгледайте всички видове от тези с класическа кожена корица или нещо шантаво и шарено и изберете най-удобните за вас формат и разпределение.


Какво да правим със стария


Годината изминава и оставате в ръце с поредния календар. А защо да го изхвърляте, като можете да го превърнете в красиво допълнение към интериора си. Просто изрежете изображенията, които Ви харесват най-много, сложете в рамка и окачете на стената. А когато ви омръзне, просто подменяйте картините.


Марки


Тук можете да откриете едни от водещите в света марки, производители и лидери на пазара, както у нас, така и в световен мащаб. Ето и някой от тях:


  • Korsch Verlag;

  • Tushita;

  • Flame Tree;

  • Teneues Kalender и редица други.


Защо booktrading.bg


Тук можете лесно и бързо, от удобно за Вас място да разгледате всички наши предложения и с помощта само на няколко бързи клика да поръчате или да проверите наличността в удобна за вас книжарница. Нашите онлайн консултанти са винаги на разположение, за да ви помогнат и насочат при възникнали въпроси и нужда от съдействие.


Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка