XS
SM
MD
LG
XL
 • Какво красиво нищо беше любовта

Какво красиво нищо беше любовта

 • Цена(при On-Line покупка): 9.00 лв
3.31 (7 ratings by Goodreads)
Неслихан Аджу е родена през 1960 г. в Истанбул. Учи индустриално инженерство в Босфорския университет. По време на следването си превежда и пише статии за литературни списания. Целта й е да стане писател, но й се налага дълги години да работи като инженер и търговец на текстил. В момента пише репортажи за списанията „Измир лайф" и „Пикус". Води литературно предаване в един от най-гледаните телевизионни канали в Турция ТВ 8. Авторката на „От жената Неслихан Аджу е майстор на словото и може да се сравнява с добрите образци в съвременната женска литература. При нея високият художествен стил е съчетан с модерен лек език, затова книгите й се четат на един дъх. Романът й„Какво красиво нищо беше любовта"е един от най-известните любовни романи в Турция.

Какво красиво нищо беше любовта

Това е историята на една трудна любов. Невинното момиче Айсел се отдава на чувствата си докрай, без съмнение и страх от бъдещето, докато любимият й Тарък е обвързан с тъмната страна на живота и се бори с нейните предизвикателства. Така между тях се създава една драматична, страстна и неуравновесена връзка. С течение на времето Тарък се променя под влияние на искрените чувства на момичето и в него се пробужда добрият човек, който упорито е искал да забрави. За съжаление Айсел също се е променила...

Романът притежава оригинална композиция, майсторски разгърната интрига и психологическа дълбочина. Написан е с толкова неподправен и жив език, че читателят се увлича и става съпричастен към историята от началото до края. А финалът ни изпълва с истинско човешко и естетическо удовлетворение.
Допълнителна информация
Автор
 • Неслихан Аджу
 • Поредица
 • Автор Неслихан Аджу
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 302
  Размери 0.250kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература / 
  Код: 401.012
  ISBN/Barcode: 9789544800949
  Производител: ЖАР-ЖАНЕТ АРГИРОВА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка