XS
SM
MD
LG
XL
 • Как да станеш страхотен любовник

Как да станеш страхотен любовник

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Лу Пажет
  Година на издаване:2003
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 256
Милиони мъже искат да знаят какко харесват жените и да се научат да ги „докосват правилно", но се боят да питат или не знаят къде да потърсят информация. А милиони жени се опитват да кажат на мъжете кое наистина ги възбужда, но не знаят как да формулират желанията си. Е, търсенето приключи! „Как да станеш страхотен любовник" ще ви издигне на ново равнище като любовен партньор чрез изпитаните техники и подробните съвети, превърнали авторката Лу Пажет в един от най-уважаваните в света експерти по сексуалността.

Почиваща върху тайните, споделяни от стотици мъже и жени по време на изключително популярните сексуални семинари на Лу, „Как да станеш страхотен любовник" ще ви разкрие какво и защо харесват жените, наред с подробни и безпогрешни техники, които със сигурност ще подлудят всяко момиче. Наситена с малко известни подробности, еротични съвети и трикове -от „тайни" за всяко кътче на женското тяло до изящното „изкуство на езика" -„Как да станеш страхотен любовник" разбулва мистерията на женската сексуалност и ви показва как да усъвършенствате уменията си в спалнята. Чрез съвети за създаването на идеалната романтична атмосфера, откриването на ерогенните зони (те са повече, отколкото си мислите) и усъвършенстване на деликатното изкуство на любовната игра, Лу разкрива всички подробности на изумителния орален и мануален секс, новаторски пози за полов акт и, най-важното, как да доведете любимата си до оргазъм.

Придружена с над седемдесет подробни илюстрации, както и с описание на сексуални играчки и съвети за използването им, „Как да станеш страхотен любовник" е освежаващо, прямо, истински стимулиращо ръководство, което ще отведе вас и партньорката ви до нови висоти на екстаза и близостта.
Допълнителна информация
Автор
 • Лу Пажет
 • Поредица
 • Автор Лу Пажет
  Година на издаване 2003
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 256
  Размери 0.260kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Приложна психология / 
  Код: 007.176
  ISBN/Barcode: 7881111007176
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка