XS
SM
MD
LG
XL
Уважаеми клиенти, във връзка с частичното затваряне е възможно забавяне на доставката на поръчките ви. Благодарим ви за разбирането!
 • Как да родим здраво дете с йога

Как да родим здраво дете с йога

 • Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:Майчинство с йога
  Страници: 64

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 20.01.2021
   до краен адрес: 20.01.2021 - 22.01.2021
В първия етап на раждането повечето жени получават контракции на интервали, които постепенно се скъсяват, докато родилният процес напредва. От самото начало вашата основна задача е да почивате между контракциите и да избягвате да пилеете енергията си, да речем, с говорене. Издишването ви трябва да бъде използвано за намаляване на напрежението, докато контракциите идват и си отиват. По време на всяка контракция се концентрирайте в дишането – толкова дълбоко, колкото можете. След това се отпуснете и релаксирайте, дори да е само за една минута.

Когато почувствате контракцията да започва, издишайте напълно.Това позволява да я посрещнете с отпуснати мускули, а това на свой ред помага контракцията да е по-ефективна за отварянето на цервикалния канал. Дишайте между контракциите по най-удобния за вас начин. При следващата контракция отново издишайте, за да и позволите да отмине и бързо да отнесе напрежението и болката, които причинява.

Позите и упражненията от подготовката ви за раждането може да включват партньора ви , който да ви придържа, масажира и подкрепя. Разбира се, възможно е да предпочитате да се справите сама, със собствени сили, разчитайки на вътрешните си резерви. Който и начин да изберете, дишането може да ви помогне да се чувствате концентрирана и овладяна – както по време на контракциите, така и между тях. Ще откриете, че дишането е най-мощният ви инструмент, за да се плъзните над вълната от болка вместо да и се противопоставяте. След всеки разговор или медицинска манипулация използвайте дишането си, за да се концентрирате отново в себе си.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Майчинство с йога
 • Език Български
  Корица Мека
  Поредица Майчинство с йога
  Страници 64
  Размери 0.090kg (16cm x 12cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Йога, Пилатес /  За родители /  Бременност и майчинство / 
  Код: 130.266
  ISBN/Barcode:
  Производител: ХОМО ФУТУРУС
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Как да заченем здраво дете с йога
  Поpeдицата "Майчинcтво c йога" щe помогнe на много жeни, тъй като в нeя cа пpeдcтавeни: - Cпeциал..
   

  Цена: 2.66 лв

  Ранна бременност с йога: 1 -14 седмица
  Поредицата "Майчинство с йога" ще помогне на много жени, тъй като в нея са представени: - Специално..
   

  Цена: 2.66 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка