XS
SM
MD
LG
XL
 • Kак да отгледаме успешни личности

Kак да отгледаме успешни личности

 • Цена: 19.95 лв
  3.90 (12 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Естер Войчицки
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Американска
  Страници: 304

    5 принципа за възпитание на целеустремени деца от „Кръстницата“ на Силициевата долина

    Майка на три дъщери, водещи личности в своите сфери, наричана „Кръстница“ на Силициевата долина и вдъхновяваща преподавателка. Естер Войчицки води революция в начина, по който възпитаваме следващите поколения. Нейните методи на възпитание, наричани ТРИК, са познати в цял свят. Благодарение на тях се оформят мислещи, мотивирани и креативни личности.

    Неуморният дух на Естер и ценностите на ТРИК полагат основите на успешния живот на дъщерите ѝ: Сюзън, ключова част от разрастването на Google, сега е CEO на YouTube, Джанет е епидемиолог и професор по педиатрия в Калифорнийския университет, а Ан е основател и CEO на фирмата за генетични изследвания 23AndMe.

    В кариерата си на преподавател по журналистика, Естер прилага методите си при обучението на студенти, сред които актьора Джеймс Франко и дъщерята на Стив Джобс – Лиса.

    В тази книга Войчицки не само ни запознава със своята история, но ни учи какво е да си водещ професор, да възпитаваш в дигиталната епоха и как с 5 прости принципа можем да отгледаме самостоятелни и целеустремени личности. Сега повече от всякога се нуждаем от креативни, независими мислители и революционери. Нека ги създадем заедно.

    Естер Войчицки, наричана още Вой, е преподавател и журналист, основател на програмата по Медийни изкуства в гимназия „Пало Алто“ в Калифорния. Участва в създаването на GoogleEdu и Google Teachers Academy и дълги години е в управлението на Creative Commons. През 2018 г. гостува в България като лектор на фестивала WEBIT, където говори за разработения от нея метод за възпитание – ТРИК.

Допълнителна информация
Автор
 • Естер Войчицки
 • Поредица
 • Автор Естер Войчицки
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Страници 304
  Размери 0.360kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  За родители /  Възпитание / 
  Код: 602.557
  ISBN/Barcode: 9786197356717
  Производител: АСЕНЕВЦИ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка