XS
SM
MD
LG
XL
 • Къде ми е шапката?

Къде ми е шапката?

 • Цена: 18.00 лв
  4.32 (53 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Джон Класен
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 40
„Къде ми е шапката?“ е първата детска книга на Джон Класен, на която той е автор и на текста, и на илюстрациите. Джон Класен е носител на престижните Caldecott Medal и Kate Greenaway Medal.

Джон Класен е работил е като илюстратор и по анимационните филми „Коралайн и тайната на огледалото“ и „Кунг-фу панда“. Роден в Канада, сега той живее и твори в Лос Анджелис.

Още едно книжно великолепие, долетяло директно от челните места на световните класации за съвременни детски книги. Добавете в детската библиотека едно от най-известните произведения! „Къде ми е шапката?“ е сред най-препоръчваните книги от блогърите по света. Любима както на много деца, така и на много илюстратори! Съвсем вярно – колегите на Джон Класен също много се радват на труда му. В книгата има хумор, има виц, има забавни артистични рисунки. Всичко това е поднесено по един достъпен за децата начин, за да могат да се насладят истински на тази невероятна книжка!
.
Един мечок си е загубил шапката. Лисицата, костенурката, заекът, еленът, жабата, къртицата – никой не знае къде е тя. Дали мечокът ще види шапката си пак някога? Чакай малко! Ама той не я ли видя току-що…
Допълнителна информация
Автор
 • Джон Класен
 • Поредица
 • Автор Джон Класен
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 40
  Размери 0.194kg (28cm x 20cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Приказки, стихове /  Детско-юношеска литература / 
  Код: 0444.00373
  ISBN/Barcode: 9786197131345
  Производител: Рибка
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка