XS
SM
MD
LG
XL
 • Изкуплението на Кирос, кн.2: Заветът Мефисто

Изкуплението на Кирос, кн.2: Заветът Мефисто

 • Цена: 12.90 лв
  4.25 (66 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Тринити Фейгън
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:Заветът Мефисто
  Страници: 424
Когато Джакс и Саша срещат Джордан Елис за пръв път, те веднага разбират, че тя не е обикновена тийнейджърка. Освен че е дъщеря на президента, е и Анаво – жива потомка на Ева и безценен дар за братята Мефисто. Това, което не знаят обаче, е, че Ерикс има дяволски план да отвлече момичето и да зароби душата на нейния баща. Ако планът му проработи, последствията ще са катастрофални. За да предотвратят това, момчетата трябва да влязат в надпревара с времето.

Вълнуваща история, преливаща от романтика, опасности и интриги, „Изкуплението на Кирос” ще ви потопи отново в митичния свят на „Заветът Мефисто”.

Авторът
Тринити Фейгън не винаги е била писателка. Дълги години работи като счетоводител, преди да последва мечтата си и да се отдаде на творчество. Превзема литературната сцена на САЩ с поредица от книги, проследяващи комичните и заплетени приключения на щатски данъчен инспектор, първата от които й носи наградата RITA. Тринити е носител и на наградата за писатели на романси „Златно сърце”. Въображението й, обаче, винаги е било увлечено от идеята за живот след смъртта. Тя намира начини да задоволи своя интерес към въпросите за съществуването на Ада и Рая, проучвайки какво си представят хората и след това създавайки своя собствена митология в дебютния си роман за тийнейджъри „Изкуплението на Аякс”.
Писателката обожава метъл и рок музика, Скалистите планини, шоколадовия кекс и колежанския футбол. Не й допадат сълзливите истории и лицемерието. Сред най-любимите й занимания е писането. В момента Тринити живее, пише и разваля слуха си, слушайки любимата си музика, в най-слабо заселената част на западен Тексас със съпруга си и една много зла котка.
Допълнителна информация
Автор
 • Тринити Фейгън
 • Поредица
 • Заветът Мефисто
 • Автор Тринити Фейгън
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Заветът Мефисто
  Страници 424
  Размери 0.300kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Литература за тийнейджъри / 
  Код: 003.1562
  ISBN/Barcode: 9789542709268
  Производител: ЕГМОНТ
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Изкуплението на Аякс
  Животът на Саша не е от най-лесните. Убийството на баща й е обвито в мистерия, майка й е депортирана..
   

  Цена: 12.90 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка