XS
SM
MD
LG
XL
 • Избирам теб, ЛЮБОВ!

Избирам теб, ЛЮБОВ!

 • Цена(при On-Line покупка): 17.90 лв
3.73 (601 ratings by Goodreads)

    Бестселърът „Избирам теб, ЛЮБОВ“ е първата творба на млада българка с псевдоним Алеона де Кама. Многобройните ласкави и възторжени отзиви доказаха, че книгата провокира ума и остава в сърцето на читателя.

    В емоционалния роман “Избирам теб, ЛЮБОВ“ се разкриват различни нюанси на отношенията между мъжа и жената в модерния свят.

    Стилът на Алеона де Кама ще допадне на съвременния читател, който би могъл да открие себе си между страниците на книгата и да преосмисли направени вече или предстоящи избори в името на любовта или въпреки нея.

    Момичета, това е един от най-дълбоките романи, които съм чела. За независими и силни жени(каквато е и самата авторка) и как те откриват своето сърце.
    Наталия Кобилкина

    Избирам теб, ЛЮБОВ!" ме грабна още със заглавието си. А след първата страница вече не исках да ме пуска. Реална история за наситеното усещане, когато любовта ръководи всяко твое действие. За непреодолимите чувства на спомените от миговете, когато си обичал... И въпреки това за необходимоста да поставиш себе си преди всичко... Защото истинската любов не е жертва, не е дълг, а осъзнат копнеж да обичаш безрезервно. И да си позволиш да бъдеш обичан така. Оттук нататък чакам с нетърпение какво още може Алеона де Кама! 
    Яна Маринова

Допълнителна информация
Автор
 • Алеона де Кама
 • Поредица
 • Автор Алеона де Кама
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Българска
  Страници 318
  Размери 0.390kg (16cm x 22cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Българска проза /  Любовни и дамски романи, Чиклит / 
  Код: 918.002
  ISBN/Barcode: 9786199077108
  Производител: Алеона де Кама ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка