XS
SM
MD
LG
XL
 • Италианско-Български и Българско-Италиански речник: Talking версия

Италианско-Български и Българско-Италиански речник: Talking версия

 • Цена(при On-Line покупка): 2.00 лв
Обновеният речник EuroDict XP е предназначен да бъде още по-полезен и удобен при работа и изучаване на чужди езици. Новото, което променя генерално познатия досега продукт, е, че с една програма може да се ползват неограничен брой речници на неограничен брой езици или речници с енциклопедична информация. Могат да се променят изгледът и режимът на работа на речника, както и да се избира език за потребителския интерфейс.
Чрез обогатените възможности за настройка всеки може да си осигури необходимия му комфорт за най-практично използване на продукта.

Избирате между стандартен превод и превод чрез малко прозорче, което дискретно се появява и скрива за предварително определено време.

Продуктът предлага търсене не само по дума, но и по част от дума. Освен познатите досега методи, разработени в нов стил и усъвършенствани, е добавен нов метод за запаметяване. Той ще ви помогне да запаметявате нови думи едновременно докато работите нещо друго на компютъра.

Можете сами да създавате езикови или енциклопедични речници и да ги предоставяте на свои приятели или колеги, както и да добавяте нови потребителски думи към съществуващи речници, съхранявани в отделен файл, за да запазите мобилността им.
Преводът на числа на седем езика е незаменим помощник при изучаването на чужд език.

Тази версия съдържа италианско- български речник с обем 40000 думи и изрази (автори: д-р Сава Славчев, гл.ас. Неда Бояджиева) (второ преработено издание на GABEROFF), българско-италиански речник с обем 40000 думи и изрази (автори: д-р Сава Славчев, гл.ас. Неда Бояджиева) (второ преработено издание на GABEROFF) и италианска граматика (автор: гл.ас. Неда Бояджиева). Речникът предлага възможност за превод на думи, чрез копиране на непозната дума в клипборда от всички програми. Методи за бързо заучаване на думи. Запис на собствен глас и произношение. Добавяне на нови думи и значения. Обучаваща компютърна игра. Чуждите думи са изговорени от професионални диктори, етнически носители на съответния западен език.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2007
  Страници 0
  Размери 0.000kg (19cm x 13cm)
  Категория Книги /  Чуждоезиково обучение /  Италиански / 
  Код: 020.090
  ISBN/Barcode:
  Производител: ГАБЕРОВ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка