XS
SM
MD
LG
XL
 • История на България в картини

История на България в картини

 • Цена: 24.99 лв
  4.40 (20 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Васил Горанов, Христина Йотова
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Националност:Българска
  Страници: 128

    „Една картина има силата на хиляди думи“ са казали мъдрите хора. Но всички знаем, че когато една съвършена картина е придружена от не по-малко силен текст, тогава се ражда онази магия, която пленява не само въображението, но и сърцето. „История на България в картини“ събира в едно репродукции на великолепните маслени платна, сътворени от художника Васил Горанов, и слова, които пламенно провокират въображението ни.

    Тази книга събира в едно великолепните маслени платна на художника Васил Горанов и пламенните слова на автора Христина Йотова. Между кориците й са скътани истински съкровища на изобразителното изкуство, които ни потапят в славното време на ханове, царе и победи, за да преоткрием епохите, историята и себе си с помощта на най-богатия език – този на красотата.

    Всяка страница говори как единението, далновидността и любородната искра в сърцата на българите постигат мощ и величие във времена на съдбоносни изпитания. 

    Луксозното издание разказва истории, които всеки българин знае със сърцето си и държи да предаде на децата си. За да пребъдем като народ.

Допълнителна информация
Автор
 • Васил Горанов, Христина Йотова
 • Поредица
 • Автор Васил Горанов, Христина Йотова
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Твърда
  Националност Българска
  Страници 128
  Размери 0.436kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  История и Културология /  Енциклопедии /  История на България /  Енциклопедии и справочници / 
  Код: 0016.01640
  ISBN/Barcode: 9786191514694
  Производител: СофтПРЕС ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка