XS
SM
MD
LG
XL
  • Imagination. Въображение

Imagination. Въображение

  • Наличност: Изчерпано
Съдържание:

30 карти
1 огледало
4 кубчета за игра
1 упътване

Цел на играта:
Играчът събрал най-много точки след десетия кръг, печели играта.

Как се играе:
Всеки кръг на играта започва с обръщане на картата поставена в средата на масата. Започва най-възрастният играч. След първият кръг играчите се редуват в посока на часовниковата стрелка при обръщането на картата.

На всяка карта са изобразени сфери в различни цветове, пресечени от линии. Тези номерирани линии са оси на играта, по които се поставя огледалото при отчитането на точките.
Когато картата в средата на масата е обърната, всички играчи едновременно наблюдават разположението на сферите и избират – всеки за себе си - една ос, която според тях ще им донесе най-много точки. След като играчът си е избрал някоя от осите, поставя своето кубче върху принадлежащия и номер и по този начин си резервира тази позиция.

Заета вече от някой от играчите цифра, не може да бъде избрана и от друг играч. Това означава, че трябва възможно най-бързо да се заеме цифрата, която би донесла най-много точки.

Когато всички играчи позиционират кубчетата си, първият играч поставил кубчето си, поставя огледалото върху избраната огледална ос, за да се проверят спечелените точки. При това съответния играч предварително избира на коя страна да е насочена огледалната повърхност.

За да се изчислят точките, се сумират заедно сферите на картата и тези отразяващи се в огледалната повърхност.
Автор
Поредица
Размери 0.230kg (19cm x 11cm)
Категория Игри и играчки /  Игри за пътуване / 
Код: 0304.51243
ISBN/Barcode: 4001504512439
Производител: SCHMIDT
Напиши ревю
Наскоро разглеждани
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка