XS
SM
MD
LG
XL
 • Формология

Формология

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Васил Канисков
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 400
Предназначението на този учебник по формология е да даде познания на всеки, който се интересува от визуални изкуства и да го ориентира в терминологията, анализа и формологичните принципи. Надявам се, че това единствено по рода си издание ще бъде полезно за всички творци на изобразителни изкуства, студенти и всички онези, които са с широки интереси.

Пред вас е една много сериозна и изключително впечатляваща работа, която е много повече от онова, което се изисква от текста. Тя впечатлява с изключителната енциклопедична ерудиция на своя автор, с библио­филията, с която са прочетени и промислени толкова много книги на толкова много мислители от античността до съвремието.

Авторът на учебника д-р инж. Васил Канисков има задълбочена практика в областта на научните изследвания на духовното развитие и израстване на нацията. Подчертавам последното споделено в този текст, защото са нужни огромни усилия да се постигне това, което големият класик на съвременната изобразителна култура Кирил Петров е казал: „Да повдигнем духа, за да направим място на истината.
Допълнителна информация
Автор
 • Васил Канисков
 • Поредица
 • Автор Васил Канисков
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 400
  Размери 0.780kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Изобразително изкуство /  Изток запад sale / 
  Код: 200.1062
  ISBN/Barcode: 9786191523641
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка