XS
SM
MD
LG
XL
 • Философията на йога

Философията на йога

 • Цена: 14.00 лв
  4.20 (1 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Геше Майкъл Роуч, Лама Кристи МакНали
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 384
Всички знаят, че Йога Сутра е върховният източник на цялата йога. Но вие може и да не съзнавате, че тази древна книга съдвържа и всички тайни, които са ви необходими, за да излекувате и тялото и сърцето си: да преодолеете всякакъв вид болестг или нещастие и да достигнете едно място, където ще изпитате великолепно здраве, сила и спокойствие.
Тайните за това как всъщност йога действа, за да ни направи наистина пълноценни, са разкрити в книгата чрез очарователния разказ за пътя на тези ценни учения от техния дом в Индия до Тибет преди повече от хиляда години. Авторите на книгата са прекарали много години в тибетски манастири, обучавани са от някои от последните велики лами на Стария Тибет да четат и прилагат на практика оригиналните древни ръкописи за йога и за това как тя дава резултат.
Геше Майкъл роуч е първият западен човек от 600 години насам, който е преминал строгите изпитания, необходими за получаване на титлата "Геше", или Будистки учител, в тибетския манастир "Сера Мей" след 20-годишно обучение. Той е автор на повече от 30 превода на древни тибетски текстове, както и на книги като международния бестселър "Шлифоващият диаманти" и "Градината".
Кристи Макнали е преводач и преподавател по древни тибетски и санскритски текстове. Завършила е Нюйоркския университет и е обучавана в тибетски манастири в Непал и Индия.
Допълнителна информация
Автор
 • Геше Майкъл Роуч, Лама Кристи МакНали
 • Поредица
 • Автор Геше Майкъл Роуч, Лама Кристи МакНали
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 384
  Размери 0.260kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Йога, Пилатес / 
  Код: 664.015
  ISBN/Barcode: 9789543760794
  Производител: ЖАНУА 98
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка