XS
SM
MD
LG
XL
 • Феникс

Феникс

 • Автор: Иван Янев
 • Цена(при On-Line покупка): 18.00 лв
5.00 (3 ratings by Goodreads)
Любовта е несправедлива понякога.
Това осъзнава главният герой в романа „Феникс“ на Иван Янев.

Разочарован, Ян се бори с чувствата към жените от миналото си. Съществена за него е обаче една друга неправда – схемата за трафик на човешки органи, която е прикрита чрез привидната хуманност на евтаназията. Борбата не спира дотук, защото той се сблъсква с безизходицата на една бежанка и дъщеря ?.

Лейла и малката Амира са притиснати от проливната немилост както на институциите, така и на своите сънародници. Майка и дъщеря са принудени да избягат от мюсюлманските порядки на родината си. По пътя те са премръзнали от болка и разочарование. Ян ги намира треперещи до едно кафене, кани ги вътре и им купува чай и храна. Не чаят ги сгрява, а топлината на неговата доброта. Ян се застъпва за тяхната кауза, но докъде ще стигне и ще успее ли да им помогне? При наличието на немалко опожаряващи битки ще се размърдат ли сред пепелищата крилата на надеждата и новото начало?

Всеки екземпляр на романа „Феникс“ е придружен от подарък – диск със записана аудиоверсия на романа. Аудиороманът е във формат MP3. Записът е осъществен в звукозаписното студио на Съюза на слепите в България. Оператор – Стоян Васев, четец – актьорът Здравко Димитров.
Главите на романа „Феникс“ са записани на отделни файлове, което позволява удобното им четене/слушане. Аудиокнигата е подходяща за хора с нарушено зрение, при шофиране, разходки, сутрешен джогинг, фитнес, почистване, готвене, пътуване в градския транспорт и много още.
Допълнителна информация
Автор
 • Иван Янев
 • Поредица
 • Автор Иван Янев
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 326
  Размери 0.400kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Българска проза / 
  Код: 444.392
  ISBN/Barcode: 9786192300456
  Производител: ФАБРИКА ЗА КНИГИ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка