XS
SM
MD
LG
XL
 • Фалшифициране на времето

Фалшифициране на времето

 • Цена(при On-Line покупка): 8.80 лв
Реконструкцията на възникването на ранното християнство не е научен труд. Тя няма за цел никого да убеждава, придумва или обижда, а да носи радост с идеите си. Тя е произведение на изкуството, чернова с поглед към бъдещето, изобретение.

Като всяко произведение на изкуството и реконструкцията на историята е извън времето. Книгата можеше да е написана още преди петстотин години, а би могла да става за четене и в далечното бъдеще -доколкото книгите ще се запазят дотогава, защото тя иска да постави наред с действителността още една друга реалност. Защото тя няма да е по-близка до действителността, което е просто невъзможно, но ще бъде по-дружелюбна - една история, която обслужва по-добре нашите актуални духовни потребности.

Нашите ли? Кои сме ние? За кого се пише историята? Със сигурност не за строго вярващите християни, те са доволни от тяхната си история и не се нуждаят от друга. Не и за безверниците, които изобщо не се нуждаят от история. Те и не биха разбрали много твърдения, дори и да схванат новостта им. Тя е адресирана към всички онези, които са готови да се учат - който иска да знае, може да погледне многообразните възможности, които предлага новонаписаната история.
Допълнителна информация
Автор
 • Уве Топер
 • Поредица
 • Автор Уве Топер
  Година на издаване 2005
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 224
  Размери 0.200kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  История и Културология /  Тайни, Загадки / 
  Код: 157.020
  ISBN/Barcode: 9547381229
  Производител: ЛИТЕРА ПРИМА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка