XS
SM
MD
LG
XL
 • Енциклопедия на астрологията

Енциклопедия на астрологията

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Джуди Хол
  Година на издаване:2015
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 400
Енциклопедия на астрологията е подробен пътеводител из традиционната и модерната астрология, която дава информация за всичко, което е нужно да знаете по темата, включително нейното значение и смисъл, аналогии и как да я практикуваме. Ако сте начинаещ, тази книга ще ви помогне да използвате астрологията при избора на верния път в живота, да разбирате себе си и другите, да откриете любовта или да изберете кариера. Но ако вече притежавате някакви умения в сферата на астрологията, сега ще задълбочите и разширите знанията си за зодиака.

Астрологията е изключително многостранен и гъвкав инструмент, който ви дава възможност да опознаете себе си. Небесната карта, изготвена в момента на раждането ви, наречена натална или рождена, е отражение на вашата уникална личност; тя може да ви бъде съветник в любовта, да ви насочи към подходяща кариера, дори да ви помогне да бъдете по-добър родител. Но астрологията е нещо много повече. Тя е едно от най-добрите средства да разбираме другите, след като се научим как да комбинираме различните фактори в дадена рождена карта – това умение ни позволява да виждаме отвъд лицето, което човек представя пред света, и да открием кой всъщност е той.

Хилядолетия наред астролозите изучават въздействието на планетите върху Земята, както и връзката им с човешкото поведение, личност, здраве, карма и т.н. Тази книга съдържа всичко, което е нужно да знаете за астрологията. Колкото повече разбирате това дълбоко изкуство, толкова по-големи прозрения ще добивате за живота – вашия и този на хората около вас. Ако пък вече умеете да боравите с астрологията, книгата ще задълбочи и разшири знанията ви за звездната наука.
Допълнителна информация
Автор
 • Джуди Хол
 • Поредица
 • Автор Джуди Хол
  Година на издаване 2015
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 400
  Размери 0.620kg (17cm x 14cm)
  Категория Книги /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 055.2073
  ISBN/Barcode: 9786191950294
  Производител: КНИГОМАНИЯ ЕООД
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Енциклопедия на кристалите 2
  Bтopият тoм на бecтceлъpа "Енциклoпeдия на кpиcталитe" щe ви запoзнаe c над 200 дoпълнитeлни кpиcтал..
   4.47

  Цена: 24.00 лв

  Кристали и скъпоценни камъни

  Цена: 15.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка