XS
SM
MD
LG
XL
 • Една арабска принцеса: Светлини сред сенките

Една арабска принцеса: Светлини сред сенките

 • Цена(при On-Line покупка): 16.99 лв
3.56 (15 ratings by Goodreads)

    В "Една арабска принцеса: Светлини сред сенките" новините за реформи на гражданските права са обнадеждаващи, но жените продължават да страдат от посегателства и от липса на правна защита. Въпреки че кралството се намира на прага на революционна промяна, за повечето от тях възможността за равноправие и независимост си остава недостижим блян.

    Султана умело съчетава своята собствена история с начина на живот в Саудитска Арабия. Принцесата се сблъсква с множество радости и тревоги в усилията си да помогне и да облекчи положението на страдащите. Законът за настойничеството, според който на жената не й е позволено да извършва каквито и да било дейности без своя наставник, все още хвърля сенки на ужас в копнеещата за лятно слънце измъчена душа на саудитските жени.

    В "Една арабска принцеса: Светлини сред сенките" ние за пореден път се убеждаваме в решителността на Султана ал Сауд, която никога не се отказва да се бори за правата за жените в любимото си кралство. Само на крачка от заветната промяна това се очертава да бъде най-ожесточената битка в една война, продължила няколко десетилетия.

Допълнителна информация
Автор
 • Джийн Сасън
 • Поредица
 • Автор Джийн Сасън
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие Princess: Stepping out of the Shadows
  Страници 296
  Размери 0.360kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 201.538
  ISBN/Barcode: 9789543894970
  Производител: ЕРА
  Напиши ревю
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка