XS
SM
MD
LG
XL
 • Единакът

Единакът

 • Цена(при On-Line покупка): 10.90 лв
Края на деветдесетте.
Русия, наричана още раят за промишлените групировки.
Икономическа джунгла.
Финансови измами.

Бизнесът е война.

Едноличният сибирски владетел и генерален директор на Ахтарския металургичен комбинат Вячеслав Изволски с красноречивия прякор Валяка решава да купи недостроената Белополска атомна електроцентрала. Но губернаторът на областта, московската банка “Ивеко”, голяма престъпна групировка, данъчната полиция и лявата партия в Думата решават да нанесат жесток и отдавна замислен удар в гърба на олигарха.
Безследно изчезва Николай Заславски - директор на московския филиал на комбината и дясна ръка на Валяка. Началникът на службата за безопасност в завода Денис Черяга заминава за Москва да изясни случая, но се натъква на мащабния заговор...
Битката между Сибир и Москва се разразява с пълна сила и заплашва да доведе до екологична катастрофа.

Скандалната журналистка Юлия Латинина пише “Единакът”. Романът е базиран на съществуващи лица и фирми, познати на руската авторка от нейните журналистически разследвания. Тази информация и уникалния стил на Латинина превръщат романа в бестселър, наречен “огледало на деловия и политически живот в съвременна Русия”. По-късно бестселърът е филмиран и излъчен в Русия. Касовата продукция се радва на такава популярност, че Латинина написва предистория на олигархическата сага – “Кралят на стоманата”, книга, която българските читатели вече познават. Издателство ЕРА ще издаде и финалната трета част на култовата сага – “Ловна зона”, чието филмиране предстои.
Допълнителна информация
Автор
 • Юлия Латинина
 • Поредица
 • Автор Юлия Латинина
  Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 576
  Размери 0.422kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 201.078
  ISBN/Barcode: 9549395553
  Производител: ЕРА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка