XS
SM
MD
LG
XL

Дневен календар - бележник Sigel CONCEPTUM® 2019, А5, Черен

  • Цена(при On-Line покупка): 79.90 лв

    Планерите CONCEPTUM® са проектирани да впечатляват, предлагат се в широк спектър от видове и формати. Има ежедневни и седмични планери, седмични планери и бележници, месечни бележници и планери за бюро.

    Ежедневните планери разполагат с цялото място, от което се нуждаете, за да се справите с постоянния поток от срещи и задачи.

    Ако имате нужда от много допълнително място за бележки, практичният седмичен планер е идеалният избор. Седмичният планер е с вертикално оформление за по-лесен преглед на различните записи, за всеки ден и през седмицата.

    Месечният бележник за планиране е компактен и удобен. Всеки месец е разпределен на двойна страница, което го прави идеалното допълнение към обикновен бележник. Той е лек и стилен.

    Характеристики:

  • Дневен бележник CONCEPTUM® 2019 се отличава със стилен дизайн и висока функционалност;
  • Черен цвят и черен ластик за затваряне, място за пишещо средство, две разделителни ленти, джобове да бързи и архивни бележки и др.;
  • Твърда корици с легендарния дизайн на „вълнички“ (Softwave) е това, което придава на бележниците CONCEPTUM® много специален повърхностен усет;
  • Размер А5 (14.8 x 21.1 cm), 400 страници, висококачествената кремава хартия, перфорирани страници, отделна страница за всеки делничен ден.

Автор
Поредица
Размери 0.290kg (15cm x 21cm)
Категория Подаръци  /  Календар-бележници /  Тефтери и бележници / 
Код: C1910
ISBN/Barcode:
Производител: Sigel
Напиши ревю
Наскоро разглеждани
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка