XS
SM
MD
LG
XL

Детектив Пиер решава случая: Откраднатият лабиринтен камък

 • Цена(при On-Line покупка): 21.95 лв
Детектив Пиер и Кармен търсят престъпник из лабиринтите на града. С включената в книгата лупа помогнете да върнат откраднатото.

Господин Х е откраднал лабиринтения камък, който има силата да превръща целия град в множество лабиринти.

Ще можете ли да помогнете на детектив Пиер и приятелката му Кармен да намерят път през лабиринтите и да спрат господин Хикс преди да е станало късно?

Освен магично преплетените лабиринти ще трябва да откриете много скрити улики, хора и предмети и да се справите с отправените предизвикателства.

Последвайте детектив Пиер в това фантастично приключение, което ще ви заведе в сърцето на град Опера, а оттам ще продължите из невероятни лабиринти високо в небето, в открито море, в тайнствени селца, в обитавани от призраци къщи и на други интересни места. По пътя ще трябва да помогнете на всички, които ви срещнат, както и да съберете многобройните предмети и скъпоценности.

Книгата е богато илюстрирана с красиви детайлни картини, в които могат да се открият множество сюжетни линии. Добавената в комплекта детективска лупа ще ви помогне да разгледате отблизо всичко съдържащо се в картините, надписи и хора и да се забавлявате с тях.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 40
  Размери 0.650kg (36cm x 27cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Енциклопедии / 
  Код: 333.178
  ISBN/Barcode: 9786197448061
  Производител: ЕТ МИРАНДА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка