XS
SM
MD
LG
XL
  • Неудържимо желание Кн. 2

Неудържимо желание Кн. 2

  • Цена: 17.99 лв
    4.21 (11 ratings by Goodreads)
  • Наличност: Изчерпано
  • Автор:Лариса Йон
    Година на издаване:2018
    Език: Български
    Корица: Мека
    Националност:Американска
    Оригинално заглавие:Desire Unchained
    Поредица:Демоника
    Страници: 320
    Руна... Тя никога не е искала да се влюби в непознат, но мъжът пленява чувствата ѝ като безмилостен завоевател още след първата им среща. Жертва на пламналата помежду им страст, тя разбира грешката си прекалено късно. Предателството му я тласка към кошмар, който променя живота ѝ завинаги.

    Шейд... Той е семинус, жертва на проклятие, и е наясно докъде да спре с чувствата. Безсилен да напусне жената, която неудържимо го привлича, той знае, че ако се влюби, проклятието ще го обрече на вечни мъки. Затова, преди да е станало прекалено късно, той решава да ѝ предаде урок по изневяра.

    Заедно... Страстта помежду им пламва отново, когато двамата стават жертва на неочакван враг, който се стреми само към едно: отмъщение. Пленени и оковани, те знаят, че са обречени или да станат жертва на коварния замисъл на безумеца - да ги обвърже и да задейства проклятието, или да намерят сили да се доверят един на друг. В името на бъдещето им заедно.

    Лариса Йон е американска авторка, творяща в съвременния и паранормалния романтичен жанр. Бестселъров автор според класацията на "New York Times" и "USA Today", Лариса Йон написва първия си роман на 13-годишна възраст и до сега не е спряла да пише. Работила е като метеоролог във военновъздушните сили на САЩ, като доброволец към отделението за спешна помощ и като професионален треньор на кучета, затова никога не се знае, каква характерна част от нейните интересни професии ще се появи в романите ѝ.
    Живее заедно със сина си и съпруга си, който работи към бреговата охрана на САЩ, което е причината за постоянното им местене из страната. Това обаче бе се отразява по никакъв начин на писателската ѝ кариера. Под псевдонима Сидни Крофт пише еротични адвенчър романи, в които си партнира със Стефани Тайлър.
Допълнителна информация
Автор
  • Лариса Йон
  • Поредица
  • Демоника
  • Автор Лариса Йон
    Година на издаване 2018
    Език Български
    Корица Мека
    Националност Американска
    Оригинално заглавие Desire Unchained
    Поредица Демоника
    Страници 320
    Размери 0.350kg (20cm x 13cm)
    Категория Книги /  Художествена литература /  Фантастика, Фентъзи, Хорър / 
    Код: 0748.00017
    ISBN/Barcode: 9786192000233
    Производител: ЕКЛИПТИК
    Напиши ревю
    Наскоро разглеждани
    Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка