XS
SM
MD
LG
XL
 • Де Ниро: Един живот

Де Ниро: Един живот

 • Цена: 21.99 лв
  3.76 (14 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Шон Леви
  Година на издаване:Мека
  Език: Български
  Националност:Американска
  Оригинално заглавие:De Niro
  Преводач:Цветана Генчева
  Страници: 584

    Впечатляваща биография, която ще разкрие истински живота на Де Ниро!
    Къркъс Ривю

    Няма спор, че Робърт де Ниро е един от най-великите екранни актьори на своето поколение – ако не и най-великият на всички времена. Изпълненията му, достойни за хамелеон в „Коварни улици“, „Кръстникът ІІ“, „Шофьор на такси“, „Ловецът на елени“ и „Разяреният бик“ покоряват както любителите на киното, така и критиците.

    Малко се знае за живота на Де Ниро извън екрана. Публичните му появи са рядкост, казаното от него е оскъдно и изпълнено с притеснение. В тази завладяваща биография Шон Леви разкрива няколко образа на Де Ниро – героите, в които се превъплъщава, и истинският човек. Това е опит да разберем актьора отдал се на ролите така, сякаш се опитва да скрие истинската си природа. Както и причините, поради които в по-късно време избягва предизвикателствата и предпочита по-обикновени роли.

    Със задълбочено проучване на материали за личния и професионален живот на Де Ниро, Леви разкрива за пръв път забележителните усилия зад неповторимите изпълнения на легендата в киното. Авторът говори и за колегите, приятелите и сътрудниците на Де Ниро, за да опише трансформацията му от амбициозен младеж до възхитителен и енигматичен актьор. По този начин Леви е създал биография, която звучи като роман за герой, чиито вътрешни съмнения и колебания го извеждат на върха на актьорското майсторство. Междувременно описва задълбочено приятелството на Де Ниро с  Мартин Скорсезе , Харви Кайтел,  Мерил Стрийп , Шели Уинтърс и Франсис Форд Копола, както и много други.

    Биографията на Де Ниро е завладяващ, забавен портрет на един от най-прекрасните филмови артисти на нашето време, книга достойна за великия му талант.

Допълнителна информация
Автор
 • Шон Леви
 • Поредица
 • Автор Шон Леви
  Година на издаване Мека
  Език Български
  Националност Американска
  Оригинално заглавие De Niro
  Преводач Цветана Генчева
  Страници 584
  Размери 0.360kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Биографии, Автобиографии, Мемоари / 
  Код: 0004.01885
  ISBN/Barcode: 9789546559159
  Производител: Бард
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка