XS
SM
MD
LG
XL
 • Даровита

Даровита

 • Цена: 15.90 лв
  4.07 (234 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Кристин Кашор
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 354

"Даровита" е дебютният роман на Кристин Кашор, който вече е преведен на над 30 езика. Книгата е сред най-добрите заглавия за 2008 г., номинирана и наградена с множество награди.


Катса живее в свят, в който хората, родени със свръхчовешки качества - Даровитите - предизвикват страх и са експлоатирани от владетелите си. А Дарбата на Катса всява ужас дори в собственото й сърце. Тя е способна да убие човек с голи ръце още от 8-годишна. Съдбата й се управлява от нейния чичо Ранда, крал на Мидлънс, и от Катса се очаква да изпълнява поръчките му - да наказва и измъчва тези, които са го предизвикали.


Когато среща принц По, Даровит боец, Катса дори не предполага как ще се преобърне животът й. Не е предполагала, че ще разбере истината за Дарбата си, истината за себе си. Или ужасната тайна, скрита далеч - тайна, която може да погуби света им само с думи...


В този разказ, изпълнен с графично насилие и тиха скръб, нежна страст и варварска доброта, достоверен героизъм и мрачна красота, пораженията не са окончателни, но победите се заплащат скъпо. Даровит във всяко отношение.

Допълнителна информация
Автор
 • Кристин Кашор
 • Поредица
 • Автор Кристин Кашор
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 354
  Размери 0.370kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Фантастика, Фентъзи, Хорър / 
  Код: 154.301
  ISBN/Barcode: 9789543572465
  Производител: ЕМАС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка