XS
SM
MD
LG
XL
  • Чудесата на света

Чудесата на света

  • Наличност: Изчерпано
  • Език: Български
    Корица: Твърда
    Поредица:3D Books
    Страници: 64
Триизмерна книга + 3D очила
Сложете 3D очилата и разгледайте като на живо някои от най-великите човешки творения – от Александрийския фар и Висящите градини във Вавилон и Петра, Тадж Махал и статуята на Христос Спасител в Рио де Женейро. Допълнителната информация ще ви помогне да научите повече за културата и историята на различните народи и географски кътчета на света.



Допълнителна информация:

Книгата представя Седемте чудеса на Древния свят, както и Новите седем чудеса на света. Списъкът на чудесата на Древния свят е направен от древногръцкия поет Антипатър от Сидон през II в. пр.н.е. От тях до наши дни е запазена единствено Хеопсовата пирамида в Гиза.
Списъкът на Новите седем чудеса на света е представен през 2007 г. Изборът е направен чрез гласуване по телефон или в интернет, организирано от швейцарска фондация. В гласуването са взели участие над сто милиона души от цял свят.
В книгата, великите творения на човешката мисъл и инженерното изкуство от древността до наши дни са подредени хронологично от египетските пирамиди до статуята на Христос Спасителя в Рио де Жанейро. Предоставена е изчерпателна информация за всеки обект, както и исторически, културни и географски подробности. 3D илюстрациите правят прочутите световни забележителности почти осезаеми и дават на читателите уникална възможност да почувстват завладяващата им сила.
Допълнителна информация
Автор
  • Поредица
  • 3D Books
  • Език Български
    Корица Твърда
    Поредица 3D Books
    Страници 64
    Размери 0.530kg (27cm x 25cm)
    Категория Книги /  Детска литература /  Енциклопедии /  Панорамни и триизмерни книги /  Образователни книжки / 
    Код: 0006.01177
    ISBN/Barcode: 9789546257598
    Производител: ФЮТ
    Напиши ревю
    Наскоро разглеждани
    Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка