XS
SM
MD
LG
XL
 • Човешката деволюция

Човешката деволюция

 • Цена(при On-Line покупка): 10.99 лв
Тайни и загадки
Майкъл Кремо

ЧОВЕШКАТА ДЕВОЛЮЦИЯ

ВЕДИЧЕСКА АЛТЕРНАТИВА НА ДАРВИНОВАТА ТЕОРИЯ


Сензационното продължение на “Тайната история на човешката цивилизация”


Що е човешко същество?!
Откъде идваме?!

Авторът на световният бестселър “Тайната история на човешката цивилизация” Майкъл Кремо се завръща с дългоочакваната си нова книга “Човешката деволюция” - Ведическа алтернатива на Дарвиновата теория.
Всеки, докоснал се до нея, би останал изумен от безспорните свидетелства за изключителната древност на човешката раса и новото старо обяснение за произхода на човека.
Какво е човешкото същество?
То не е проста комбинация от материя, съставена от химични елементи. Състои се още от ум и съзнание. Но откъде са се взели те и как са се обединили в човешко същество?
Наличието им предполага разделението на космоса на нива, обиталища съответно на вняко от трите.
В тази многопластова вселена ние, хората, имаме свое собствено място. Но не сме сами. Западната култура, както и различните култури в историята на човечеството изобилстват със свидетелства за извънземни и свръхестествени същества, въздигнати в култ като създатели на живота на Земята. Твърди се едва ли не, че вселената е била проектирана с оглед съществуването на хората. Противно на очакванията, идеята на Майкъл Кремо за човешката деволюция означава слизане от нивата на чистото съзнание, направлявано от висш разум.
Едва ли са празни приказки срещите с НЛО, духове, призраци и светци, както и всякакъв род паранормални явления. Дори безспорни авторитети в областта на науката като Кеплер, Нютон, Пиер и Мария Кюри, Уилям Джеймс и много други са почитатели на спиритуализма и свръхестественото. Тази идея не е чужда и на съвременната научна мисъл.
Въпреки че не ни е дадено да познаем приживе дали със смрътта изчезваме, Майкъл Кремо ни вдъхва надежда, че съзнателното ни аз продължава да съществува и след самите нас.
Допълнителна информация
Автор
 • Майкъл Кремо
 • Поредица
 • Автор Майкъл Кремо
  Година на издаване 2003
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 640
  Размери 0.550kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  История и Културология /  Тайни, Загадки / 
  Код: 004.0288
  ISBN/Barcode: 9789545854804
  Производител: Бард
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка