XS
SM
MD
LG
XL
 • Черепният трон

Черепният трон

 • Цена: 5.00 лв
  4.14 (43 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Питър В. Брет
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:Демонски цикъл
  Страници: 712
Черепният трон на Красия е празен.

Изработен от черепите на загинали генерали и демонски князе, той притежава древна, могъща магия, която държи на разстояние ядроните. Намеренията на заелия престола Ахман Джардир са да завладее целия познат свят, за да изкове от разделените му народи единна армия, която да сложи край на войната с демоните.

Но Арлен Бейлс, Защитения, му се противопоставя, като го предизвиква на дуел, който красиянецът е длъжен да приеме, ако иска да запази честта си. Арлен предпочита да не рискува и се хвърля от скалата заедно с Джардир, като лишава света от неговия спасител и поставя началото на ожесточена борба за престола, заплашваща да унищожи Свободните градове на Теса.

На север Лийша Пейпър и Роджър Ин се опитват да изковат съюз между херцогствата Анжие и Мливари срещу красиянците, преди да е станало твърде късно.

На юг Иневера, първата съпруга на Джардир, трябва да намери начин да попречи на двамата си синове да се убият един друг и да хвърлят народа си в гражданска война, докато се опитват да си спечелят слава, която ще ги възкачи на трона. Под прицел се оказва херцогството Лактън, богато и незащитено, готово за завладяване.

Междувременно ядроните стават все по-силни и в отсъствието на Арлен и Джардир няма достатъчно силен лидер, който да ги спре. Единствено Рена Бейлс може би знае повече за съдбата на изгубените мъже, но тя също е изчезнала...
Допълнителна информация
Автор
 • Питър В. Брет
 • Поредица
 • Демонски цикъл
 • Автор Питър В. Брет
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Демонски цикъл
  Страници 712
  Размери 0.610kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза /  Промоции / 
  Код: 015.1502
  ISBN/Barcode: 9786191509478
  Производител: КОЛИБРИ ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка