XS
SM
MD
LG
XL
 • Buen Camino! Пътят на Сантяго

Buen Camino! Пътят на Сантяго

 • Цена: 14.99 лв
  3.84 (49 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Момчил Савов
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 158
Авторът Момчил Савов е на 35 години. Зодия Овен. Той е роден в София, но живее във Виена. Той е първият българин написал книга за преживяванията си по Пътя на Сантяго. Неговата книга ще запали у вас искрата на надеждата, че може да постигнете всичко, което желаете, стига да поискате!

„Камино е чудо. Истина ви казвам. Тук всичко, за което си говорехме ставаше. Мислим за нещо - става. Говорим за някозо - и той се появява. Странно и невероятно, но факт. Преживяно е. Повярвайте. И дано не изглежда налудничаво..:)" Владина Цекова

Маршрутът за поклоннически и културен туризъм „Софийска Света гора" се основава на възраждането на поклонническия път, свързващ духовните обители в околностите на София. С термина „Софийска Света гора" се обозначават група манастири, които възникнали през Българското средновековие и съставлявали една духовна общност, под общо управление. Целта на проекта, иницииран от фондация Credo Вопит в партньорство със Столична община, е да съживи интереса към тези уникални паметници, да насърчи по-отговорно отношение към природата и историческото наследство, чрез създаване на подходящи условия за културен и поклоннически туризъм.

Предговор от Марияна Добранова
Допълнителна информация
Автор
 • Момчил Савов
 • Поредица
 • Автор Момчил Савов
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 158
  Размери 0.160kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Пътеписи / 
  Код: 0587.00003
  ISBN/Barcode: 9789549277043
  Производител: не работи24 квадрата ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка