XS
SM
MD
LG
XL
 • Малка книга за икигай

Малка книга за икигай

 • Цена: 16.90 лв
  3.59 (82 ratings by Goodreads)
 • Автор:Кен Моги
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Националност:Японска
  Страници: 192

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 31.10.2020
   до краен адрес: 31.10.2020 - 02.11.2020

    Последвайте японския изследовател Кен Моги на вдъхновяваща разходка из миналото и настоящето на Япония, сред жителите на Страната на изгряващото слънце, техните традиции, радости и скърби – всичко, което формира техния уникален светоглед.

    В японския език икигай се използва в различен контекст и може да се отнася както за дребни всекидневни неща, така и за големи цели и постижения. Думата е толкова обичайна, че хората често прибягват до нея във всекидневието си, без да си дават сметка за нейното специално значение. Главното е, че икигай е постижим и без задължително да си особено успе­шен в професионалния живот. В този смисъл схващането е из­ключително демократично, пропито с ликуване от разнообра­зието на живота.

    Истина е, че ако притежаваш икигай, това може да доведе до успех, но успехът не е необходимо условие за постигането на икигай. 

    Икигай е достъпен за всеки от нас.

    Книгата е под научната редакция на водещия български японист Братислав Иванов – първия преподавател по класически японски език в Софийския университет и носител на най-стария японски орден, Ордена на Изгряващото слънце, за приноси към академичните изследвания на японския език и преподаването му в България.

Допълнителна информация
Автор
 • Кен Моги
 • Поредица
 • Автор Кен Моги
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Твърда
  Националност Японска
  Страници 192
  Размери 0.300kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Духовни учения /  Философия /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 033.2558
  ISBN/Barcode: 9789542829775
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка