XS
SM
MD
LG
XL
 • Без милост към себе си: Стани по-добра своя версия

Без милост към себе си: Стани по-добра своя версия

 • Цена: 13.00 лв
  3.70 (6 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Ерик Бертран Ларсен
  Година на издаване:2020
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 224

Как бихте могли да откриете вътре в себе си неподозирана сила и увереност, за да се превърнете в една по-добра версия на себе си? Как бихте могли да мислите по-позитивно и по-амбициозно, и да излезете от зоната си на комфорт? Как бихте могли да надскочите ограниченията, които несъзнателно сте си поставили, и да преодолеете страховете и колебанията, които пречат на развитието ви?


Книгата „Без милост: стани по-добра версия на себе си“ дава отговор на тези и на много други важни въпроси, които биха могли да ви помогнат да постигнете тъй желаните резултати, които досега все са ви убягвали. Можете да бъдете по-добри и по-силни, стига да подходите целенасочено и всеотдайно към собственото си усъвършенстване, а Ерик Бертран Ларсен ще ви покаже правилния път, за да се случи това.


Професионалният опит на известния норвежки ментален треньор и автор Ерик Бертран Ларсен е комбинация от военна и бизнес кариера. Ларсен е бивш парашутист от норвежките спецчасти, който е служил в Босна, Косово, Македония и Афганистан. Сътрудничил си е с Британската специална въздушна служба и с военноморските тюлени на САЩ. По-късно завършва Норвежкото училище по икономика и бизнес администрация и започва да работи в корпоративна среда, като се специализира в консултирането по набирането на подходящ персонал и мениджърското развитие. Впоследствие решава да се отдаде на професията на ментален треньор и да създаде своя собствена компания, където да помага на клиенти от различни области, използвайки придобитите си разнообразни знания. Към услугите му прибягват много топ атлети, сред които световни и олимпийски шампиони, както и лидери на едни от най-големите международни компании.


„Без милост: стани по-добра версия на себе си“ е първата книга на Ерик Бетран Ларсен, която се превръща в световен феномен. Тя е последвана от бестселъра „Адската седмица“, който в продължение на седмици е номер едно в класациите по продажби.


В „Без милост“ Ларсен излага основните положения във философията, която го движи и обуславя работата му с хората, които се обръщат към него в търсене на съвети и мотивация. Как можете да достигнете до оптималния си потенциал и да се представяте дори по-добре, отколкото някога сте си въобразявали за възможно? Как бихте могли да надскочите ограниченията, които несъзнателно сте си поставили, и да преодолеете страховете и колебанията, които пречат на развитието ви? Методите на менталната тренировка, които Ларсен описва и разяснява по един задълбочен, но и достъпен начин, помагат както на бизнес лидери и топ спортисти, така и на обикновени хора и служители да осъществят целите си, каквито и да са те. Мотивационната тренировка най-вече акцентира върху промяната на вътрешните емоции и нагласи, върху поставянето на правилните цели, върху осъзнаването на личните ценности и потребности, както и върху анализирането на пречките в нашето собствено мислене и поведение, които ни възпират да разкрием истинските си възможности, и преодоляването им стъпка по стъпка. Как бихте могли да откриете вътре в себе си неподозирани ресурси на сила и увереност, за да се превърнете в една по-добра версия на себе си? Как бихте могли да дръзнете да мислите другояче, по-позитивно и по-амбициозно, и да излезете от зоната си на комфорт? Тази книга дава отговор на тези и на много други важни въпроси, които биха могли да ви помогнат да постигнете тъй желаните резултати, които досега все са ви убягвали. Вие можете да бъдете по-добри и по-силни, стига да подходите целенасочено и всеотдайно към собственото си усъвършенстване, а Ерик Бертран Ларсен ще ви покаже правилния път, за да се случи това.

Допълнителна информация
Автор
 • Ерик Бертран Ларсен
 • Поредица
 • Автор Ерик Бертран Ларсен
  Година на издаване 2020
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 224
  Размери 0.000kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Философия /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване /  Психоанализа, Психотерапия, Психиатрия / 
  Код: 0164.00502
  ISBN/Barcode: 9786191612338
  Производител: ПЕРСЕЙ
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Адската седмица: 7 дни, които ще променят живота ти
      ‌Световноизвестният ментален треньор и бивш военен от спецчастите Ерик Бертр..
   3.66

  Цена: 13.00 лв

  Може да ви интересува
  7-те навика на високоефективните семейства
  Тази книга е честна, увлекателна и сърдечна. Най-много ми допадат историите за семейство Кови. Наръч..
   

  Цена: 23.00 лв

  Клуб 5 сутринта: Грабни утрото. Извиси живота си
      От автора на „Монахът, който продаде своето ферари“    С..
   

  Цена: 15.90 лв

  Нямам време да имам време
      Книгата ще бъде полезна за всеки активен човек, който изпитва недостиг на време, и е г..
   3.91

  Цена: 19.00 лв

  Уважавай себе си
  Трябва ли да се жертваме за другите, или да обърнем внимание на себе си? Да отделя­ме ли повече врем..
   4.02

  Цена: 14.95 лв

  Семенцето
  Защо нямам мотивация? Накъде отива животът ми? Какво трябва да се промени?Джош има две седмици, за д..
   4.04

  Цена: 9.99 лв 4.99 лв

  Супер фокус. Пълна система за продуктивност, с която ще постигнете повече, работейки по-малко
  Всички ние разполагаме с по 168 часа на седмица, но все не ни стигат, нали? Работата поглъща лъвския..
   4.10

  Цена: 18.00 лв

  Покана за радост
  Радостта има врата, която се отваря само отвътре!Радостта е най-естественото човешко чувство. Можем ..
   3.60

  Цена: 13.95 лв

  Хипнотерапия For Dummies
  Разберете техниките на хипнотерапията и ги прилагайте на практикаНамерете практик, поставете си цели..
   

  Цена: 22.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка