XS
SM
MD
LG
XL
 • Бъди идеяист

Бъди идеяист

 • Цена(при On-Line покупка): 11.00 лв
3.74 (3 ratings by Goodreads)
Продължението на световния бестселър "Как се раждат идеите" (продадени над 40 000 екземпляра) представя революционна концепция за лидерството: най-важната задача на всеки лидер е да накара служителите си да повярват, че са креативни и работата да се превърне в забавление.

Книгата иска да накара работодателите да превърнат обикновения служител във велик като му помогнат да ражда повече и по-добри идеи. Според Джак Фостър основната задача на лидера (който той нарича идеяист) е да повиши себеуважението сред служителите си и да създаде място, където е приятно да се работи. Подробно са представени 39 начина за вдъхновение на служителите, изпробвани сред творческите отдели на рекламни аганеции, където са събрани хора по принцип неподлежащи на приспособяване, със свободен дух, оригинално мислене, хора, които се съпротивляват на авторитарността, отхвърлят догмите, хора, които не могат да бъдат управлявани. Те могат само да бъдат вдъхновявани за идеи.

"Бъди идеяист" предлага доказани начини за стимулиране на креативността - простичко, ясно и убедително без много графики и формули, типични за лидерските четива. Фостър обръща надолу с главата традиционната представа за лидерството и показва как ако сте съпричастен, ако се доверявате и ако умеете да вдъхновявате, можете да постигнете много по-големи разултати.
Допълнителна информация
Автор
 • Джак Фостър
 • Поредица
 • Автор Джак Фостър
  Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 138
  Размери 0.200kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 312.009
  ISBN/Barcode: 9549335054
  Производител: РОЙ КОМЮНИКЕЙШЪН ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка